»
»
»
»
»
TENNIS | Comença la venda d’entrades per a la Copa Davis

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

TENNIS | Comença la venda d’entrades per a la Copa Davis

Una volta es va fer oficial la designació de València com a seu de l’eliminatòria de quarts de final de la Copa Davis entre Espanya i Alemanya a la plaça de bous els propers dies 6, 7 i 8 d’abril, s’ha obert el termini de venda anticipada d’abonaments.

Tots els federats de la Federació de tennis de la Comunitat Valenciana poden aconseguir un 10% de descompte per la compra dels abonaments per a esta competició.

La plaça de bous de València, amb capacitat per a 10.600 espectadors, ja compta amb gran part de les instalacions necesàries per a la celebració de l’event.

Esta serà la cinquena oportunitat que la Copa Davis visite València. La primera volta va ser en 1968 quan Espanya va superar Holanda per 3 punts a 2. Manuel Santana, Juan Gisbert i José Luis Arilla. Amb posterioritat, derrota front  Hungria per un a quatre al 1969, derrota front a Alemanya al 1980 per dos a tres i l’ultima volta en que la Davis visità València va ser al 2003, amb inapelable victòria espanyola per cinc a zero front a Croàcia.

Categorías Tenis