»
»
»
»
FUTBOL SALA | Un empat i una derrota per als equips valencians de Segona Divisió

No ha estat la millor jornada per als conjunts valencians que lluiten a la Segona Divisió de la Lliga Nacional de Futbol Sala, ja que el Bisontes Castellón va caure a domicili davant el Noia Portus Apostoli, mentre que l’Elx va deixar escapar la victòria als últims instants a la visita a un rival directe com el Manzanares FS. Foto: Bisontes Castellón.

Noia Portus Apostoli 5- 3 Bisontes Castellón

L’encontre començà mal pels interessos dels castellonencs, ja que abans de complir-se el primer minut de joc, Christian ja havia avançat als gallecs. El mateix Christian seria l’autor del gol de l’empat del Bisontes, al marcar en pròpia porta 8 minuts després. Els gallecs estaven sent superiors a la primera meitat, i gràcies a això es van conseguir avançar de nou al minut 12 amb un gol de Kelson, que ja havia avisat amb anterioritat. A la represa van aconseguir l’empat als primers segons de joc obra de Pipi després d’una gran jugada col·lectiva. Els de Manolo Collado s’avançarien al marcador mitjançant Gordillo, però l’alegria tan sols duraria un minut, el que va tardar Kelson en marcar el 3-3. A falta de menys de 10 minuts per a la conclusió Xuxa avançaria als gallecs, i en l’intent d’empatar amb porter jugador dels castellonencs, Borja marcaria a porta buida el 5-3 definitiu.

Manzanares FS 4-4 Elx FS

Encontre vital pel conjunt alacantí que va sortir amb moltes ganes de continuar amb la ratxa positiva que duien les darreres jornades, i que van propiciar dos bones ocasions als primers minuts, malgrat això, serien els locals els que s’avançarien al marcador amb un gol de Pichón, gran protagonista de l’encontre, al minut 8. Sense temps per a lamentar-se, l’Elx buscà l’empat i gaudí d’ocasions per aconseguir-lo, però de nou serien els locals els que colpejarien amb gol de Juni al minut 14. Tant sols un minut després Pichón marcaria en pròpia porteria fent el primer dels il·licitans, que aconseguirien l’empat amb gol de Christian a 2 del final del primer temps. A la represa els de la Comunitat Valenciana sortiren amb més ganes, però no seria fins a 7 minuts de la finalització de l’encontre quan Samu avançaria a l’Elx després de furtar un baló en zona perillosa. De nou Samu marcaria el 2-4 amb un altre potent llançament a 4 minuts del final. El conjunt de Ciudad Real retallaria distàncies amb un gol de Pichón a poc més d’un minut per al final, i quan tan sols faltaven 12 segons, de nou Pichón marcaria per a firmar el seu hat-trick i l’empat al marcador.

Rivals complicats per a la propera jornada

La jornada 23, que es disputarà aquest mateix cap de setmana, ens deixa dos rivals complicats per als conjunts de la Comunitat Valenciana. El Bisontes Castellón, que es trova en l’onzena possició rebrà a Castelló al líder de la categoria, el FS Valdepeñas el proper dissabte 3 de març a les 17:30 hores. Per la seva banda l’Elx rebrà a l’Esperanza Lag a un dels equips que ocupen places de play-off, el Pescados Rubén Burela, el proper divendres 2 de març a les 21:00 hores.