»
»
»
»
»
»
VÍDEO FRONTENIS | Guadassuar acull el Màster nacional preolimpic del Frontenis Tour

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

VÍDEO FRONTENIS | Guadassuar acull el Màster nacional preolimpic del Frontenis Tour

L’entrada en el mes de març en el frontenis ha sigut d’allò més emocionant, ja que ha coincidit amb el Màster nacional preolímpic del Frontenis Tour, tant en la categoria juvenil com en absoluta. Una volta més, s’ha parat la competició regular, la Lliga Autonòmica Argano, per a poder gaudir d’aquest esdeveniment esportiu que aglutina als millors jugadors que han participat al Tour, el que ve a ser un torneig de mestres.

Agenda completa la del cap de setmana al àmbit del frontenis. A banda del màster, dissabte de matí tenia lloc una jornada més del Jocs escolars de la Comunitat Valenciana, on els més menuts i menudes passaren un bon matí lluitant per guanyar les seues partides, on com sempre cal destacar l’ambient entre els jugadors, clubs i familiars.

També va haber enfrontaments de la Copa Femenina CAFF. En aquesta ocasió, la competició es tralladava al Club Frontenis de Castelló on es va viure la segona jornada mentre que la Copa de segona divisió tingué que ajornar-se pel mal oratge.

No va faltar la cita amb les seues corresponents jornades la resta de lligues provincials, on podem destacar l’enfrontament de CF Alfaz del Pi front al CF Castalla a la divisió d’honor d’’Alacant que va caure del costat dels de la Foia que anaven com a visitants i que s’emportaren un resultat molt positiu en la lluita que mantenen a la part alta de la classificació. A Castelló hi ha un paró per les festes de la Magdalena, mentre a la lliga de divisió d’honor de València, els aficionats tenien marcat al calendari la data del dissabte 3 de Marc, ja que es jugava la jornada que podia decidir la lliga, o marcar un abans i un després. Els dos primers classificats es veïen les cares al frontó cobert de Xest, on els visitava el que era líder de la categoria, el CF Benetusser Decoval. A la postre victòria clara i contundent del CF Cheste que s’imposava amb un 3-0 i que li serveix per a posar-se lider de la lliga a nomes una partida de distància del ja esmentat equip de Benetusser.

I pel que fa al plat principal de l’agenda, el Màster nacional preolímpic del Frontenis Tour, en les seues dos categories, va complir les expectatives de forma clara. Van ser 3 dies de frontenis d’altíssima qualitat i una festa per a l’esport dels 30 metres.

Finalment, la vesprada de diumenge es disputaren les dos finals. A la primera, una superioritat clara per part de la parella formada per Carles Benito i Cristian Stanciu, que van dominar de principi a fi al pavelló cobert de Guadassuar, va fer que es proclamaren campions de forma molt merescuda, amb un Carles que jugà amb les idees molt clares i un Cristian que no va parar d’apretar la bola en tot moment, on la clau va ser la major concentració d’esta parella, front a Quique Caballero i Àlex Deusa, dignes sot-campions.

I a la categoria reina, a la final del Màster absolut es trobaren les parelles formades per Jorge Castro i Iván González front a Joan Domingo i Pepe Martí, que delitaren a un pavelló ple de aficionats que gaudiren del joc dels quatre finalistes, i que compliren amb l’esperat, partida molt física on el dubte era saber qui aguantaria més les escomesses dels contrincants, ja que tant Joan com Iván son dos jugadors amb una tècnica i una potencia descomunal.

Per fi, la balança va caure del costat d’un Jorge Castro que mereix una menció molt especial, ja que és el més jove dels finalistes, amb 22 anys, i amb un palmarès envejable a les categories inferiors. Es presenta ja com un jugador de l’elit, amb una gran progressió i un futur molt esperançador. I per a un Iván González, que no descobrim res, campió de pràcticament tot que va decidir amb la seua pegada la final, on no podem deixar de valorar la lluita i entrega dels sot-campions que tot i  donar-ho tot s’hagueren de conformar amb el 2 a 0 definitiu.

També es lliuraren els trofeus als millors jugadors del rànquing individual de tot el Frontenis Tour. A la versió juvenil, el segon classificat va ser Enric Rivero, i el número 1 del rànquing individual juvenil va ser per a Álex Deusa. Mentre que el segon classificat del ranking absolut va recaure en el potentíssim Joan Domingo, sols superat pel campió i número 1 del rànquing Iván González.