Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | València inaugurara la major competició espanyola de bàsquet al carrer

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

BÀSQUET | València inaugurara la major competició espanyola de bàsquet al carrer

La fase prèvia començara el 22 d’abril a l’Alqueria del bàsquet i la fase final, el 5 de maig a la plaça de l’Ajuntament de València. Es diu Movistar Street Basket Tour i és una competició nocturna de tres contra tres jugadors amb música, freestyle i exhibició de dunkers internacionals.

Amb el suport de l’ACB, s’ha creat este event novedós qud dura a terme este espectacle al voltant del bàsquet a les ciutats de València, Màlaga, Bilbao i Madrid en esta primera edició. Les legendes del mon de la cistella Víctor Luengo, Carlos Jiménez, Javi Salgado i Joe Arlauckas seran els padrins d’esta primera edició que busca els millors jugadors i llançadors de llarga distància.

La competició, nocturna, començara a les 8 de la vesprada, fins la mitjanit i els premis inclouran 1.000 euros en premis, viatges de cap de setmana i un baló per al guanyador de cada ciutat mentre que els finalistes rebran entrades per a vore un partit del playoff de la Lliga ACB. La inscripció és gratuïta i després de València, este Street Basket Tour visitara el moll de Màlaga, el pont d’Euskaldura de Bilbao i també Madrid al mes de juny.

Categorías Sin categoría