»
»
»
»
HANDBOL | El Benidorm guanya a Sagunt i deixa el Fertiberia com a cuer de l’ASOBAL

El Benidorm va demostrar ahir a l’Ovni que és millor equip que Fertiberia Puerto Sagunto on va guanyar per 29 gols a 35.

Cinc jornades per a la fi de la lliga i, amb esta victòria, els benidormers es col·loquen a la novena plaça de la taula, amb 24 punts, mentre que els saguntins han vist com guanyava el Cangas Morrazo i son el nou cuer de l’ASOBAL amb només onze punts, això si, a només un punt de la salvació.

Si algú pensava en allò de la germanor entre els dos equips de la màxima categoria de l’handbol espanyol, no anava ben encaminat. El Benidorm, amb una esportivitat fòra de qualsevol dubte, va demostrar esperit olimpic perquè és, hui per hui, un equip més ràpid, més alt i més fort. I això que l’inici d’encontre de Fertiberia Puerto Sagunto va ser prodigiòs. Amb una gran defensa i un atac inspirat obligava a Zupo Equisoain a demanar el primer temps mort als huit minuts. El domini era aclaparador (6-2). Però, poc a poc, anava ajustant-se l’equip alacantí i després d’acostar-se al marcador fins el 12-10 va disputar uns minuts espectaculars per a marxar al descans ja amb avantatge (12-15).

El segon acte sigué desesperant per als saguntins. És un equip sense ànima, sense més referents que el seu entrenador. Sergio Berrios era qui més es movia, qui més clavat estava dins del partit, qui buscava a la profunditat de la seua banqueta solucions, atacant huit contra set, arriscant sobremanera. Però este Fertiberia Puerto Sagunto, sense Boisedu, lesionat, esta sense un jugador a qui la resta puga seguir. Les errades, algunes d’elles grotesques, no van permetre acostar-se al marcador en cap moment i el Benidorm va guanyar sense paliatius, aprofitant, això si, els riscos assumits pels saguntins als ultims minuts per a unflar el marcador.

Cinc jornades per a la fi de la lliga i a Fertiberia Puerto Sagunto li resta per visitar el quart classificat, Logroño La Rioja, al Frigorificos Morrazo on qui perda baixa, i al Bidasoa Irún i rebre el Recoletas Atlético Valladolid, que ja no es juga res i el Liberbank Ciudad Encantaca, qui pot estar jugant-se la classificació europea però el pijor és que ja no depén de si mateixa.