»
»
»
»
»
RUGBI | Les Abelles i CAU resoldran este cap de setmana la primera eliminatòria d’ascens

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

RUGBI | Les Abelles i CAU resoldran este cap de setmana la primera eliminatòria d’ascens

Les Abelles i CAU, els dos equips de la ciutat de València, donaran este cap de setmana un pas definitiu cap a l’ascens a la divisió d’honor del rugbi espanyol perquè es disputa la tornada de la primera eliminatòria.

Als partits d’anada, mentre Les Abelles va obtindre 13 punts de renda (21-34) que tindrà que defensar diumenge des de les 11:30 del matí a Quatre Carreres, el CAU, que va empatar a l’anada, esta obligat a guanyar esta vesprada al camp del Valle de las Cañas de Pozuelo (Madrid) al CRC.

A més cal afegir que, als seus 35 anys d’història, Les Abelles disputa l’ascens tant a l’equip masculí com en la secció femenina. Per als xics, amb quasi tots els seus efectius recuperats, excepció feta de Miguel Bermejo que està disputant el campionat d’Europa sub20, el favoritisme és total per a disputar la segunda eliminatòria d’ascens.

Càs contrari és el CAU, que, segons el seu entrenador Ricky Andrew, «ells son favorits, juguen al seu camp, son un equip fort i sempre han tingut al llarg de la temporada l’ascens com a objectiu. Nosaltres no tenim esta pressió. Hem anat creixent i creient a base jugar bons partits i això és el que tractarem de tornar a fer».

 

Categorías Rugby