»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | Peniscola i Levante es preparen per a un derbi apassionant

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

FUTBOL SALA | Peniscola i Levante es preparen per a un derbi apassionant

El segón i definitiu derbi de la temporada al futbol sala valencià prepara a Peniscola Rehabmedic i Levante UD per a esgotar les seues opcions de permanència per als primers i de classificació per als playoffs per als granotes.

Amb els papers canviats respecte de la temporada passada quan el Levante acudia al Municipal de Peniscola amb la salvació com a objectiu. Enguany seran els de Castelló els que, amb una victòria, sentenciaran al bitllet, una temporada mes a la Lliga nacional de futbol sala.

Només tres jornades per a la fi del campionat, tres finals per als dos equips que al partit d’anava va concloure amb una polèmica victòria blaugrana amb un gol a l’ultim segon. El Levante de David Madrid apura les poques opcions matemàtiques que encara té de disputar les eliminatòries pel titol. Està a sis punts de distància amb nou per jugar-se. Arriba despres de tres derrotes consecutives front a Jaen, Barcelona i Osasuna.

Els ultims dos derbis a Peniscola han conclòs amb empat i el Rehabmedic és conscient de que per als blaus, este derbi és més que tres punts. És el punt final al patiment d’esta temporada. La derrota d’anit de Santiago Futsal permet els peniscolans respirar i saben que una victòria hui suposa la salvació matemàtica. Per a este partit torna a la convocatòria Juan Emilio i Lucas Bolo, que va ser baixa a Barcelona per la seua recent paternitat. Qui no podrà jugar és Iván Rumbo, amb problemes al genoll.

Categorías Fútbol Sala