»
»
»
»
»
PRÈVIA FRONTENIS | Cap de setmana sense competicions nacionals però sí autonòmiques

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PRÈVIA FRONTENIS | Cap de setmana sense competicions nacionals però sí autonòmiques

Primer cap de setmana en temps sense esdeveniments nacionals, i on recuperem la rutina habitual de les competicions de la Comunitat Valenciana. Pero açò no significa que no tinguem cites importants. Aquest cap de setmana tenim les finals de la Copa Femenina CAFF. Quatre partides importants i amb les que es posarà punt final a la competició regular femenina, que es completarà amb el Màster amb les millor jugadores del ranking el proper 5 de Maig, i sense oblidar la cita nacional del IIª Trobada Nacional de la Dona Frontenista que tindrà lloc a Carlet els dies 23 i 24 de Juny.

frontenis 3

Aquest dissabte 21, a les instal·lacions esportives del “Club Valenciano de Natación” a Carpesa tindrà lloc les 4 finals de Copa CAFF:

Final de Consolació 2º Divisió entre CF Torrent “A” vs Valencia Frontenis “A”

Final Quadre Principal 2º Divisió entre Dep. Buñol “B” vs CVN “C”

Final de Consolació 1ª Divisió entre CF Xirivella “B” vs Carambolo “A”

Final Quadre Principal 1ª Divisió entre CVN “A” vs CF Xirivella “A”

De ben segur que les guerreres ens faran gaudir d’un gran frontenis, per la nostra part sols queda dir que guanyen les millors.

frontenis 2

Atractius enfrontaments a la Lliga Autonòmica Argano i a Divisió d’Honor

Pel que fa al frontenis masculí, continua la disputa de les diferents lligues provincials i també de la Categoria reina, la Lliga Autonòmica Argano, on a mesura que avancen les jornades pareix més encaminada per a la victòria final de l’actual campió el CF Portacoeli-Serra, pero també amb la mateixa seguretat sabem que el seu perseguidor el CF Incusa Silla no es rendirà fins que siga matemàticament possible. Molt entretinguda serà la partida entre el CF Alcàntera de Xúquer front a Incusa.

I esta jornada tenim dos enfrontaments molt interesants a la Divisió d’Honor de Valencia, els que disputaran els 4 primers classificats entre si. Segon i tercer, o el que és el mateix, CF Benetusser Decoval contra CF Alcàntera de Xúquer “B”. I quart contra primer classificat, CF Mare Nostrum que rep al líder CF Cheste “B”.

Els més menuts no fallen a la seua cita amb el frontenis

I com no pot ser d’altra manera tenim la nostra cita amb els més menuts i menudes, amb els Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana. Esta serà l’última jornada de la fase regular, ja que després tenim les cites de finals provincials i de la fase autonòmica. Així que ens queda un últim esforç per a classificar-se de la millor manera possible i accedir a jugar la part més important de l’any.

En fi, un nou cap de setmana, una nova jornada per a practicar el millor frontenis, i una nova ocasió d’informar-se de tot amb Golsmedia.com.

Categorías Frontenis