»
»
»
El Mestre Internacional Pablo Cruz revalida el títol autonòmic

El Mestre Internacional alcoià Pablo Cruz Lledó, del Club d’Escacs Ateneo Marítimo de València, s’ha proclamat Campió Autonòmic d’Escacs de la Comunitat Valenciana 2018, aconseguint 6,5 punts sobre els 7 possibles i cobrant dos punts d’avantatge sobre el seu immediat perseguidor en la classificació. El segon lloc ha sigut per al Mestre Internacional alacantí Antonio Graner Roca, jugador del Club d’Escacs Silla Bosch. En tercer lloc ha quedat el valencià i Mestre FIDE José Vicente Pallardó, del Club d’Escacs Laboratorio Sys Paterna.

El torneig obert ha estat molt disputat ja que molts jugadors aspiraven a guanyar però el Maestro FIDE castellonenc, Sergi Mingarro Carceller, del Club d’Escacs Vila-real, aconseguint 6,5 punts sobre els 7 possibles, mai va abandonar el liderat del torneig proclamant-se, finalment, campió del torneig obert. Aquest torneig atorga al campió una plaça directa per a disputar el torneig tancat pel títol autonòmic del 2019. El segon classificat va ser el Mestre Internacional valencià, Jaime Valmaña Cantó, del Club Escacs El Ocho i el tercer classificat va ser Alex Moreto Quintana, del Club d’Escacs Mislata Lanjaron Discema.

ajedrez 2

Yolanda Monllor es va proclamar campiona autonòmica

La campiona femenina ha sigut l’alcoiana Yolanda Monllor i el campió veterà +65 ha sigut el Maestro Fide Juan Andrés Fos de Sueca. El Maestro FIDE Carlos Carbonell Bofill, candidat a Campió Autonòmic major de 50, títol que es disputarà enfront del Maestro Internacional Luis María Campos.