Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Moixent B, Alzira A, Polinyà A i Quatretonta, campions de raspall d’iniciació // FOTOS

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

PILOTA VALENCIANA | Moixent B, Alzira A, Polinyà A i Quatretonta, campions de raspall d’iniciació // FOTOS

El trinquet d’Alzira va acollir el dissabte les quatre finals d’iniciació dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de raspall del grup zonal en una jornada matinal molt entretinguda amb la presència de fins a cinc escoles de les comarques de la Ribera, La Costera i La Vall d’Albaida. Reportatge fotogràfic de Paula Marí.

En total van ser vuit equips de cinc escoles diferents les que van participar en la final d’aquests Jocs Esportius. Amb la representació de Quatretonda, Moixent, Alzira, Polinyà del Xúquer i Favara l’espectacle estava assegurat i no va defraudar.

39955120380_9de3b1a45b_o

En categoria benjamí, el títol va ser per a Moixent B, que ha aconseguit vèncer 10-20 al Quatretonda. L’Alzira A va ser el campió en categoria aleví en imposar-se amb un contundent 25-0 a l’altre equip de l’escola, l’Alzira B. Quant als infantils, el Polinyà del Xúquer A també es va proclamar campió amb un resultat de 25-5 contra el Quatretonda B. Finalment, els cadets del Quatretonda van fer el propi davant el Favara amb un resultat de 25-5 i també van ser campions.

26894695757_26c615d52f_o

L’acte va concloure amb el lliurament dels trofeus i medalles, al que va acudir el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana Juan Contreras junta a la presidenta del CPV Alzira, Maribel Morte i al Regidor d’Economia, Albert Furió. En aquesta final han sigut molts els esportistes que han tingut la seua primera gran cita de competició i han pogut gaudir i aprendre després d’una gran temporada de treball.

Finals Provincials JECV Raspall Alzira (Paula Marí)

Categorías Pilota Valenciana