Polideportivo
»
»
»
»
»
Els 13 campus d’estiu de la FDM ja han obert les seues inscripcions

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

Els 13 campus d’estiu de la FDM ja han obert les seues inscripcions

La Fundació Esportiva Municipal de València ja ha obert el termini d’inscripció per a les activitats de les seues tradicionals Escoles Esportives Municipals d’Estiu, que donaran començament a la fi de juny coincidint amb l’arrencada de les vacances escolars. Enguany, la FDM, en col·laboració amb diferents federacions i entitats esportives, ofereix un total de 4.470 places dirigides a xiquets i xiquetes de València amb edats compreses entre 3 i 18 anys, els qui podran triar entre 13 modalitats esportives.

Els diferents campus es desenvoluparan, en la seua majoria, per torns setmanals durant l’última setmana juny, i els mesos de juliol i setembre en un total de 10 instal·lacions municipals, totes elles situades en la ciutat de València excepte el Campus de naturalesa i voleibol que tindrà lloc en el Complex Educatiu de Xest, i el Campus de Triatló i Valors, en el Campament de Talayuelas, Conca.

campus 2

4.470 places dirigides a xiquets i xiquetes de València amb edats compreses entre 3 i 18 anys

Les activitats de les escoles esportives municipals compten amb preus molt assequibles, i quasi totes elles disposen de servei opcional de menjador per a aquells que ho desitgen, gràcies al suport municipal. Estes activitats estan obertes a escolars que provenen dels centres socials municipals, per la qual cosa aproximadament unes 450 de les places totals (el 10% del total) aniran destinades a xiquets i xiquetes d’un programa d’inclusió social a través de l’esport.

Entre les diferents modalitats esportives oferides es troben futbol sala, hoquei, futbol femení, waterpolo, bàsquet, karate, esgrima, escacs, handbol, gimnàstica i voleyplatja, així com altres esports alternatius, jocs esportius i recreatius. Les Escoles Esportives Municipals es desenvolupen tots els anys amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge dels més xicotets a través de classes esportives i lúdiques que els permeten continuar amb el seu ritme habitual en els períodes vacacionals i al temps experimentar l’esport d’una forma més lúdica en període de vacances escolars. A més, de servir de suport a la conciliació laboral i familiar per als pares que treballen durant el període de descans estival. Més informació ací

Fotos: FDM

Categorías Polideportivo