»
FUTBOL SALA | El Bisontes s’emporta el derbi davant l’Elx a l’última jornada

Jornada especial per al futbol sala de la Comunitat Valenciana en la Segona Divisió de la Lliga Nacional en la qual es va disputar el derbi regional entre el Bisontes Castelló i l’Elx CF, marcat per la tranquil·litat en la taula, atès que cap dels dos equips es jugava res. Foto: Bisontes Castelló.

Bisontes 3-2 Elx

El partit va arrancar amb relativa calma, dos equips tranquils cercant els atac en estàtic però trobant-se sempre amb la defensa o el porter rivals. El primer gol de la trobada va arribar per als locals en el minut 9 quan Maeso va desviar un tir de Diego Solaz per a col·locar-ho lluny de l’abast de Kike. Després del gol les ocasions més clares van ser per als castellonencs, que encara així no aconseguien augmentar el seu avantatge. Tant va perdonar el Bisontes, que en el minut 19 va empatar l’Elx quan Raúl Cantó va aprofitar una pilota rebotada pel travesser per a espentar a plaure l’1-1.

La represa va arrancar bé per als locals, quan Diego Solaz va robar en el centre del camp i va encarar a Rafa, a qui va driblar per a espentar a les malles el 2-1. Van seguir estrenyent els castellonencs, espentats per la seua afició, i després de perdonar en 2 ocasions, a la tercera va ser la vençuda quan Juanito va recuperar l’esfèric a la vora de l’àrea i va encanonar a Rafa que res va poder fer per a salvar el gol. El definitiu 3-2 arribaria en els últims segons del partit obra de Samu després d’estar tancant al *Bisontes en jugar amb porter-jugador.

Va acabar la temporada, i el Bisontes Castelló ho fa en la posició 10 amb 40 punts. Per la seua banda l’Elx acaba en la posició 13 amb 33.