Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | Carmen López finalista al torneig Tennis Europe Sub-14 a Montreux

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

TENNIS | Carmen López finalista al torneig Tennis Europe Sub-14 a Montreux

La valenciana Carmen López ha signat un gran paper en el torneig Europeu de Montreux en categoria Sub-14, aconseguint eliminar a dos grans rivals per a plantar-se en la final, on va sucumbir davant la tennista local Celine Naef. Foto: FTCV.

El torneig va començar bé per a ella, superant amb claredat a Desideria D’amico per un clar i contundent doble 6/2, mostrant un tennis sòlid i sense fissures i dominant a la italiana en tot moment.

La prova de foc per a la valenciana va arribar en semifinals, on l’esperava la gran favorita i número 1 del torneig, Chelsea Fontenel. El partit va començar malament, i la suïssa va aconseguir superar amb facilitat per un contundent 6-0 a la nostra representant. Lluny d’enfonsar-se, Carmen va traure de nou el seu millor tennis per a donar-li la volta al partit i portar-se els següents dos sets per 6/4 i 6/3.

En la final, disputada el 28 d’abril, la valenciana no va poder parar les escomeses del seu rival, tennista local i encoratjada pel seu públic que va acabar derrotant a Carmen López per un clar 6/3 6/0.

Categorías Tenis