Remo
»
»
»
»
»
REM | La Lliga SUMA s’acomiada en Denia d’una nova temporada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

REM | La Lliga SUMA s’acomiada en Denia d’una nova temporada

La Lliga SUMA de rem de banc fix del Mediterrani va posar fi diumenge passat amb una jornada en la qual es van complir pràcticament tots els pronòstics per a aquelles categories per decidir; el club Rem Denia, amfitrió, es va proclamar campió en les dos categories veteranes i en juvenil masculí, mentre que el Regates Alacant feia el propi en les dues absolutes. En cadets, el Campello es penjava l’or en xics i Gandia en xiques.

Malgrat que hi havia ja algunes categories decidides, els 64 remers participants van voler deixar-se la pell a l’última regata amb la finalitat d’acabar la temporada autonòmica de la millor manera, en el més alt possible de la classificació i acomiadar-se amb bones sensacions abans de la cita nacional.

El Rem Denia es va proclamar campió en les categories veteranes i en juvenil masculí

El matí va començar amb la prova de veterà masculí, en la qual l’equip amfitrió ja s’havia proclamat campió en la regata anterior. Malgrat açò, el Rem Denia va aconseguir el cinquè or de la temporada en una regata competida fins al final en la qual el Regates d’Alacant i el Real Club Nàutic de Torrevieja van completar el podi. En femení, les esportistes del Rem Denia s’ho jugaven tot a l’última prova, davant l’atenta mirada d’Altea i Benidorm –els dos equips empatats a la segona posició a l’espera de l’errada de les amfitriones. Els nervis no van fer acte de presència i en creuar la meta també es van proclamar campiones.

Regatas Alicante ABF

En el cas de cadets, les xiques del Nàutic de Santa Pola es van portar l’or malgrat que el Nàutic de Gandia –desqualificades per creuar malament la línia de meta- ja s’havien proclamat campiones. En xics, el Nàutic del Campello feia els deures i aconseguia acabar primers per a fer-se amb l’or final.

En juvenil masculí, el Campello es faria amb la prova, encara que el tercer lloc del Rem Denia li donaria la lliga. Per la seua banda, en absolut masculí, el Regates Alacant entrava segon després del Poliesportiu València –que aconseguia podi després de dues proves allunyats d’ell-, resultat que li bastava per a proclamar-se guanyador de la competició. Per la seua banda, en xiques, també les remeres del Regates Alacant es portarien la prova i amb ella la lliga, davant el pols que li havia tendit el Campello, que finalment es va haver de conformar amb la segona posició.

Culminada la Lliga SUMA , ara els equips tindran tres setmanes de transició per a preparar el Campionat d’Espanya de rem.

Fotos: Liga SUMA

Categorías Remo