Balonmano
»
»
»
»
»
PRÈVIA HANDBOL | El BM Morvedre arranca hui el camí de l’ascens a Divisió d’Honor

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PRÈVIA HANDBOL | El BM Morvedre arranca hui el camí de l’ascens a Divisió d’Honor

Comença el somni per al BM Morvedre, equip que afronta a partir d’aquesta vesprada la Fase d’Ascens a la Lliga Iberdrola DHF. El conjunt de Sagunt haurà de jugar al llarg del cap de setmana contra el Helvetia Alcobendas, el Sporting La Rioja de Logronyo i el Cleba León en busca d’un dels dos bitllets que donen accés a l’ascens matemàtic i definitiu a la màxima categoria de l’handbol femení nacional.

I ho farà amb l’avantatge de jugar a casa. El Pavelló Internucleos ‘OVNI’ -casa del Fertiberia Port de Sagunt- acollirà tota la fase final, que començarà per a les valencianes en un enfrontament front el Helvetia Alcobendas, el gran favorit per a l’ascens, a les 20:00 hores. S’espera un aspecte immillorable en el pavelló, amb aforament per a 1.200 espectadors, i l’alè de l’afició que serà la jugadora 8 per a un BM Morvedre de cara al partit davant les madrilenyes, el primer de la sèrie.

El Alcobendas és un club històric que militava en l’elit la temporada passada, amb jugadores internacionals i una trajectòria esportiva a l’altura de pocs

Siga el que siga el resultat no serà definitiu, ja que el BM Morvedre afrontarà dos partits més en el sistema de liga de totes contra totes amb el qual s’ha establit aquesta Fase Final, en la qual a més s’haurà de tindre en compte els resultats d’altres equips.

El BM Morvedre s’enfrontarà al Sporting La Rioja de Logronyo el dissabte a les 18:30 i el diumenge disputarà l’últim compromís de la sèrie davant el Cleba León BM a les 12:30, que serà a més el partit que tanque la competició i en el qual pot resoldre’s tot.

Foto: BM Morvedre

Categorías Balonmano