Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | La FBCV celebra a La Nucia el lliurament de trofeus als equips d’Alacant

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

BÀSQUET | La FBCV celebra a La Nucia el lliurament de trofeus als equips d’Alacant

La Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) va celebrar ahir al Auditori de la Mediterrània de La Nucia l’acte de Lliurament de Trofeus 2017/2018 als equips, jugadores i jugadors de la província d’Alacant.

Els millors equips van rebre el trofeu que els acredita com a campions i subcampions de les competicions Sènior i Junior en la present campanya. Així mateix, es va premiar al Millor Jugador/a de cada grup en totes les categories.

BASKET1

Els guardons van ser lliurats pel president de la FBCV, Salvador Fabregat; l’alcalde de La Nucia, Bernabé Cano; el regidor d’Esports, Sergio Villalba; el vicepresident de la Federació, Joaquín Plaza; i el delegat a Alacant, Juan Miguel Sila.

Reconeixements FBCV 2018

Durant l’acte, a més, es va atorgar el Reconeixement FBCV per la seua contribució al bàsquet, per la dedicació, esforç i treball constant a Carlos Guerrero Sirvent, president del Club Baloncesto Ilicitano, a Emilio García Rodríguez, president del Club Baloncesto Elda i a Joaquín Mas Pastor i Pepa Oliver, fundadors del CBF Alfrombras Virginia de Crevillent.

Emilio García va ser el primer a rebre el guardó. Després d’una llarga trajectòria al capdavant del club eldense, el dirigent va fer referència al fet que “els directius són molt importants en un club, però sense els jugadors i sense els entrenadors gens d’açò seria possible”, i va transmetre el seu desig per als pròxims anys que “el bàsquet a Elda torne a créixer com es mereix”.

basket4

Carlos Guerrero, per la seua banda, va compartir la seua alegria perquè un els equips del CB Ilicitano va a poder disputar un Campionat d’Espanya, va agrair l’esforç i l’ajuda del món del bàsquet i es va acomiadar afirmant que «en el Club Bàsquet Il·licità estem ací i dins de 100 anys tornarem a estar ací».

Finalment, des de la Federació s’ha volgut reconèixer també la labor dels fundadors del CBF Alfombras Virginia, Joaquín Mas i Pepa Oliver, els qui es van emocionar en recordar «tot el temps que hem passat amb tantes xiquetes, jugadores que després han sigut mares i que ara tornen al Club amb les seues filles».

Trofeo Ángela Gómez 2017/2018

D’altra banda també es va lliurar a Rosa Mª Pérez Graner, del Club Bàsquet Sant Blas i amb 53 anys d’edat, el Trofeu Ángela Gómez a la jugadora més veterana en actiu.

La jugadora, que a més comparteix equip amb dos de les seues filles, va agrair l’afecte que rep sempre de tot el bàsquet «vaja on vaja», va destacar l’esforç que suposa dedicar-se a aquest esport sent amateur i molt emocionada va desitjar a tots els presents que «tant de bo un dia pugueu sentir el que jo estic sentint ara mateix».

basket3

El Trofeu Ángela Gómez a la jugadora més veterana en actiu compleix la seua tercera edició després que es creara en la temporada 2015-2016 amb el nom de la primera jugadora de la Comunitat Valenciana a ser internacional amb la Selecció Espanyola Absoluta. El primer trofeu va recaure en Mª José Riera González, del mateix club que Teresa Roses, el Futvolket Bàsquet Club, guardonada en la segona edició. I enguany el trofeu fou per a Rosa Mª Pérez Graner, del Club Bàsquet Sant Blas.

La Nucia va albergar una gran nit d’emocions per als equips i jugadors/as de la província d’Alacant. Els protagonistes de les províncies de Castelló i València rebran el seu trofeu dimarts que ve 29 de maig a les 20´30 hores en el Gran Teatre d’Alzira.

Fotos: FBCV

Categorías Bàsquet