»
»
»
TENNIS | L’alacantí Ángel Gonzalo, campió d’Espanya en veterans

L’alacantí Ángel Gonzalo s’ha proclamat campió d’Espanya per a vens majors de 65 anys. El tennista es va desplaçar a Capdepera (Mallorca), pertera a afrontar amb el C.A Montemar, el seu equip, l’edició número 47 d’aquest campionat nacional organitzat pel Club Esportiu Font de Sa Cala i que reuneix als millors tennistes veterans d’Espanya.

L’alacantí va aconseguir revalidar el campionat d’Espanya que ja va guanyar l’any passat i ho va fer realitzant un torneig perfecte que va culminar amb una final exigent i dura, contra Luis Blanco, del Club de tennis La Salut de Barcelona. El valencià es va portar el partit en dues mànigues amb un 6-4/6-3 i va necessitar més de dues hores per a penjar-se en el seu coll l’or.

En semifinals va batre a Pedro Ocaña, del Club de tennis Chamartín de Madrid també en dos sets per un 6-4/6-2, mentre que en cambres va derrotar amb comoditat a Jorge Haenelt per un doble 6-2/6-2. Per tant, no va concedir un sol set en els últims partits, aplegant a la perfecció en aquest Campionat d’Espanya.

Ángel Gonzalo ja venia de proclamar-se campió del ITF de Villena per a veterans i tal com reconeixia es trobava “molt centrat, amb un gran nivell de joc, sense fissures i amb una gran motivació”; és a dir, els ingredients necessaris per a revalidar, tal com va fer, el títol de campió d’Espanya a Mallorca.