Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | El valencià López-Montagud cau en quarts del Roland Garros Junior

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

TENNIS | El valencià López-Montagud cau en quarts del Roland Garros Junior

Carlos López-Montagud s’acomiadarà del Roland Garros Junior. El tennista d’Algemesí ha caigut en el quadre individual en el partit de quarts de final que li enfrontava al nord-americà Sebastian Korda, número 2 del torneig, fill de Petr Korda i un dels favorits, en dos sets per un 6-2/6-3, encara que encara segueix amb opcions en el quadre de dobles.

El tennista valencià s’havia plantat en els quarts de final d’un dels tornejos junior amb més prestigi  i ja havia assolit tres victòries abans d’arribar a aquesta ronda. En primera ronda es va desfer de l’israelià Oriel, a priori menys expert, en tres sets 1-6/6-4 i 6-3, i posteriorment va vèncer al rus Zhakarov també alçant un primer set advers amb un 3-6/6-3 i 7-5.

El tennista d’Algemesí ja havia vençut en tres rondes prèvies abans de caure davant Sebastian Korda, però segueix amb vida en el quadre de dobles

En vuitens va apartar al búlgar Adrian Andreev -qui no havia concedit un sol set en tot el torneig- en dos sets per un 7-5 i un clar 6-1 en la segona màniga, abans de citar-se definitivament amb Sebastian Korda en quarts i de quedar-se a un sol pas de les semifinals.

No obstant açò, encara no s’han acabat definitivament les opcions de Carlos López-Montagud a París, ja que segueix pendent el seu partit de dobles amb Nico Álvarez, que va ser suspès per la pluja quan vencien en el primer set per 4-2.

Foto: @spaintenis

Categorías Tenis