Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL | El Fertiberia BM Puerto Sagunto anuncia el fitxatge d’un ex de ASOBAL

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

HANDBOL | El Fertiberia BM Puerto Sagunto anuncia el fitxatge d’un ex de ASOBAL

El Fertiberia BM Puerto Sagunto segueix treballant per a confeccionar la seua plantilla per a Divisió d’Honor Plata i poder retornar per la via ràpida a ASOBAL. La mateixa setmana que el club anunciava la renovació del seu porter David Bruixola, un dels seus pilars fonamentals, l’entitat ha anunciat el fitxatge d’un ex de la màxima categoria -el Bada Huesca va quedar setè la passada temporada en ASOBAL.

Es tracta de Diògenes Cruz, més conegut com ‘Dija’, que ha signat per una temporada amb el club valencià i que procedeix del Bada Huesca. En paraules de Vicent Nogués, el nou tècnic de l’equip, “es tracta d’un central brasiler que fa jugar a l’equip. És lluitador i combatiu. Defensa de dos i de tres i esperem que siga un gran organitzador del joc i porte els comandaments de l’equip dins de la pista per a conduir-ho de tornada cap a la Lliga ASOBAL”.

Ve de jugar en el Bada Huesca, meitat taula de la màxima categoria nacional

Per la seua banda, ‘Dija’, emocionat després d’amb el seu nou equip, expressava que quan el Fertiberia va contactar amb ell sabia que es tractava d’un club d’ASOBAL. “Solament han baixat per un mal any. Tinc clar que l’objectiu és l’ascens i que vaig a aportar tot el que em demane l’entrenador, sobretot, treball, compromís i respecte al club”.

‘Dija’ és un central brasiler de 31 anys, que mesura 1.85 metres i pesa 95 kg. Ha jugat les últimes tres campanyes en el Bada Huesca i anteriorment en l’ARS Palma del Rio, sent nombroses vegades internacional en categories inferiors. Aquest fitxatge es suma al de Guillermo Corzo, així com a les renovacions de David Bruixola, Pocholo o les continuïtats de Leo Querin -qui s’ha baixat la fitxa per a poder seguir i ajudar al club- , així com Josep Folqués.

Foto: Fertiberia BM Puerto Sagunto


Categorías Balonmano