Fútbol Sala
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | Raúl Gómez, nou jugador del Peníscola RehabMedic

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

FUTBOL SALA | Raúl Gómez, nou jugador del Peníscola RehabMedic

Raúl Gómez s’ha convertit en nou jugador del Peñíscola RehabMedic per a les pròximes dues temporades, amb opció a una tercera opcional. L’ala manxec, de 22 anys, procedeix del Real Betis Balompié de Segona Divisió i ha quallat una gran campanya amb el conjunt andalús.

Raul-gomez-face-ffregfredvrf

Desborde, velocitat i gols (28 la passada temporada amb el conjunt verd-i-blanc) són algunes de les qualitats que li defineixen i que li han fet recalar en les files de l’equip castellonenc.

El Peníscola RehabMedic ja ha anunciat un total de 5 fitxatges i la recuperació de Jaime Peiró

Raúl Gómez va ser Campió d’Espanya Juvenil i Campió de la Lliga Nacional Juvenil (tots dos triomfs en 2014) i ha jugat en equips com el FC Barcelona B, el Jumilla FS en la LNFS (va anotar 16 gols en 8 partits), així com el Real Betis Balonmpié, equip en el qual ha anotat un total de 38 gols en 45 partits (temporada i mitjana).

El seu fitxatge arriba després de les signatures de Marcus Gava, de ‘Chino’, de Xavi Cols, Tití, així com la recuperació de Jaime Peiró -estava cedit en Segona Divisió-, que són les també cares noves. El club a més ha anunciat que no seguiran en l’equip del tècnic Juanlu Alonso Bagatin, Rabisco, Iago Rodríguez, Carlinhos i Cejudo.

Fotos: Peñíscola RehabMedic y Real Betis Balompié

Categorías Fútbol Sala