Rugby
»
»
»
»
»
RUGBI PLATJA | Confirmada la XXII edició del ‘Torneo Tiburón’

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

RUGBI PLATJA | Confirmada la XXII edició del ‘Torneo Tiburón’

Com cada any des de 1997, el Tatami Rugbi Club de València organitzarà aquest estiu el Torneig Internacional de Rugbi Platja ‘Tiburón’, que es tornarà a celebrar, com ja és costum, sobre l’arena de la platja del Cabanyal de València. Foto: RugbyCV.

Aquesta edició nombre XXII tindrà lloc entre els dies 29 de juny i 1 de juliol i s’espera que congregue equips de totes les categories, des d’equips Sènior, Masculins i Femenins; fins a equips d’Escoles i Veterans.

La modalitat de rugbi platja, que es disputa sobre l’arena seca, compta amb unes mesures més xicotetes, així com comptar amb menys jugadors per equip i, com a canvi més destacable, la no existència dels pals en forma d’H, la qual cosa, segons els organitzadors «ho converteixen en un esport d’alta vistositat i gran espectacularitat».

El ‘Torneo Tiburón’ gaudeix d’una gran acceptació i prestigi dins de la modalitat de rugbi platja, i es tracta sens dubte d’un dels tornejos amb major nivell i participació a nivell nacional. Així doncs, un any més la ciutat de València rebrà la visita dels amants del rugbi en aquesta nova edició.

Categorías Rugby