Ciclismo
»
»
»
»
»
CICLISME | Un sprint masiu decideix els campions autonòmics masculins tant èlit com Sub-23

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

CICLISME | Un sprint masiu decideix els campions autonòmics masculins tant èlit com Sub-23

Durant el dia d’avui s’ha disputat el Campionat Autonòmic de Ciclisme, que s’ha celebrat en la localitat valenciana d’Ademús, i que era a més puntuable per al ránking nacional. Al matí era el torn de les féminas, mentre que els homes van competir durant la vesprada. Foto: Sebastián Mora.

Teresa Ripoll domina el Sub-23 femení

Durant el matí es van disputar les diferents proves de categoria femenina, des de la categoria cadet fins a la Sub-23, la prova estrella del matí i que va tenir el final més boig de totes i que va acabar alterant-se el resultat en els últims metres.

En categoria cadet, la vencedora va ser Ainara Albert, la plata se la va emportar Carla Pruñonosa mentre que el bronze va ser per a Cristina Succi. En la de juvenils, la vencedora va ser Sara Bonillo, seguida per Susana Pérez, medalla de plata, i Melissa Gómiz que es va portar el bronze.

En la prova estrella, la de Sub-23, el final va ser eixelebrat, i és que en els últims metres, Natalia Fenoll se’n va anar al sòl quan era segona classificada i va veure com era superada per dos rivals per a eixir del podi. La vencedora amb un gran domini va ser Teresa Ripoll, seguida finalment per Isabel Ferreres i Cristina Soler que van copar les medalles.

Sebastián Mora venç a l’sprint i compleix les expectatives

Final d’infart en la vesprada del dissabte per a les proves de categoria masculina, que es va decidir al sprint i en el qual el favorit per a portar-se l’or, Sebastián Mora, va complir les expectatives per vèncer la prova global.

La carrera no es va trencar en cap moment, malgrat els molts intents per saltar a la fugida, finalment el gruix de l’escamot va arribar junt pel que la prova es va haver de decidir en un sprint final massiu amb protagonisme tant dels ciclista elit com dels Sub-23.

En categoria elit el vencedor va ser Sebastián Mora, el campió del món i olímpic de Scratch es va imposar per davant de Felipe Orts, que va ser tercer en el global i Marc Sánchez, que malgrat arribar en setè lloc es penja el bronze en elit.

En la categoria Sub-23 el guanyador va ser Javier Fuentes, el ciclista que va estar prop de vèncer en el sprint a Sebastián Mora i que va demostrar la seua velocitat en les arribades grupales. La medalla de plata se la va emportar Alejandro Gomis i el bronze se’l va penjar Josué Gómez.

Categorías Ciclismo