Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | Playas de Castellón i Valencia Esports tornen a triomfar en Divisió d’Honor

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

ATLETISME | Playas de Castellón i Valencia Esports tornen a triomfar en Divisió d’Honor

El combinat masculí del CA Playas de Castellón, i el femení del CA Valencia Esports es van proclamar campions de la Lliga de Clubs 2018, mantenint-se en el més alt de les respectives competicions per desena i vigesimosexta vegada, respectivament, tal i com vam destacar aquest cap de setmana. Fotos: FACV.

No hi ha qui destroni a aquests clubs valencians. En masculí, el CA Playas de Castellón no va fallar en la pista de Los Pajaritos de Soria i es va acabar adjudicant la Lliga 4Sport DH superant a un FC Barcelona que volia acabar amb l’hegemonia dels castellonencs. Això sí, la igualtat va ser màxima, fins al punt que els castellonencs van acumular nou triomfs i els catalans vuit.

Triomf més ajustat dels últims deu anys

No obstant això, marques com l’aconseguida per Joel Ferrando, Ángel David Rodríguez, Pol Retamal i Óscar Husillos en relleu 4×100 (39.21 per significar el nou rècord dels campionats), o el 3:06.21 registrat per Samuel García en 4×400, van contribuir al fet que finalment el club presidit per Toni Escrig sortís victoriós, aconseguint això sí la victòria més ajustada dels deu últims anys.

Però en masculí també cal destacar l’actuació del CA Fent Camí de Mislata, ja que, arribant amb molta força a l’última cita, era fins i tot un dels possibles candidats a acabar amb el domini del CA Playas de Castellón. Mantenint una gran regularitat, i amb la victòria de José Ángel Pinedo en pes (18,48) com a principal marca, els de Miguel Pineda van acabar en una més que meritòria i cridanera tercera plaça, i més tenint en compte que disposen del pressupost més baix de la categoria.

El CA Fent Camí de Mislata va ser tercer i el CA Elche Decatlón es va salvar

A més, també cal tenir en compte que el CA Elche Decatlón es va jugar la permanència en el Manolo Jaén d’Elx, aconseguint-la para així seguir competint i gaudint de la Lliga 4Sport DH. Per últim, esmentar altres noms propis, com els integrants del CA Playas de Castellón, Javi Cienfuegos (primer en llançament de martell amb 74,31) i Pablo Torrijos (vencedor en triple salt), o també el valencià Marcos Ruiz que forma part del FC Barcelona, ja que amb el seu triple salt fins als 16,65 va aconseguir certificar una marca que li permet ser seleccionable.

poliatletismoplayascastellon01

Pel que fa a la Lliga Iberdrola DH Dones, ja són 26 les campanyes consecutives en la qual el CV Valencia Esports es proclama campió, imposant-se en aquesta ocasió a altres favorits com els castellonenques CA Playas de Castellón -els qui a més van exercir com a amfitrions en un poliesportiu municipal Gaetà Huguet que va presentar un gran ambient– i el FC Barcelona. Tot això gràcies a una gran regularitat i a aconseguir deu victòries per part del conjunt presidit per Rafael Blanquer.

El gran domini del CV València Esports va fer que l’emoció se centrés en la pugna pel subcampionat

Això els va permetre escapar-se en el més alt, deixant tota l’emoció en la pugna pel subcampionat, on finalment el CA Playas de Castellón va acabar imposant-se sent els relleus la part definitiva, igual que va succeir amb els homes.

Grans alegries per a l’atletisme valencià, destacant també les actuacions d’atletes del CA Valencia Esports com Laura Bueno, que a més de guanyar en 400mv va aconseguir la marca que li permet ser seleccionable per al Campionat d’Europa de Berlín (52.76) i de María Pérez, que va aconseguir un nou record d’Espanya Sub-23 en 5km marxa (20:59.79), i també l’atleta del CA Playas de Castellón, Patricia Sarrapio, que en salt va superar el seu millor registre de la temporada (14,08).

Categorías Atletismo