Fútbol Sala
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | El Nítida Alzira aconsegueix els ingressos i jugarà a Segona B

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

FUTBOL SALA | El Nítida Alzira aconsegueix els ingressos i jugarà a Segona B

Ha estat llarga l’espera, des que van aconseguir sobre la pista l’ascens a Segona Divisió B, el Nítida Alzira ha estat pendent de diverses gestions per a poder confirmar que ja estan inscrits en la categoria de bronze del Futbol Sala Nacional. Foto: Nítida Alzira.

En el mateix instant que l’àrbitre va assenyalar el final del partit enfront del Favara, els telèfons van començar a tirar fum en les oficines del club de la Ribera i aquesta mateixa setmana ha donat els seus fruits. 10 anys després del descens, la ciutat d’Alzira tindrà de nou un equip en Segona B, encara que per aquella època es deia encara Nacional A.

Durant el que portem de segle, l’equip ara dirigit per Braulio Correal ha estat a cavall entre les dues categories, la que ara deixa i la recentment aconseguida, encara que l’última vegada que van participar en Nacional A era 2008 i encara se separava en 9 grups, no en els 6 que es divideix actualment.

Encara que encara falta confirmar-ho, el més probable és que el Nítida Alzira milite en el Grup IV, on destaca la gran presència d’equips de la Comunitat de Madrid, un dels grups més complicats en els quals intentaran seguir passejant la seua marca, #EssènciaAlzira, en aquesta ocasió pels pavellons de tota Espanya.

Categorías Fútbol Sala