Ciclismo
»
»
»
»
»
CICLISME | Castroviejo, Landa i Valverde participaran al Campionat d’Espanya de Ciclisme de Castelló

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

CICLISME | Castroviejo, Landa i Valverde participaran al Campionat d’Espanya de Ciclisme de Castelló

Els principals referents del ciclisme espanyol han confirmat ja la seua participació en el Campionat d’Espanya de Ciclisme que recorrerà la província el cap de setmana vinent, del 22 al 24 de juny, com a part de l’aposta de la Diputació de Castelló per dinamitzar els pobles de la província amb l’esport a través de la campanya ‘Castelló Escenari Esportiu’.

Jonathan Castroviejo, que ja compta amb tres entorxats nacionals, defensa el títol en la contrarellotge i, com a gran referència de l’especialitat en el nostre país, parteix com a indiscutible favorit en un recorregut que s’adapta a la perfecció a les seues condicions. Altres grans referents amb equips com el Movistar de Mikel Landa i Alejandro Valverde lideraran la gran ‘estirada’ mediàtica d’aquesta competició nacional en l’elit professional.

Fins a sis equips professionals participaran en el Campionat d’Espanya de Ciclisme

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha assegurat que “tal com s’aproxima la data les confirmacions d’esportistes ens fan preveure màxima emoció en l’esportiu i per tant també màxim impacte en el mediàtic per a aquest campionat que mostrarà els millors valors de Castelló. Tenim el millor escenari esportiu i anem a tenir als millors esportistes, la conjunció perfecta perquè aquesta competició siga tot un èxit”.

defff

Fins a sis seran els equips professionals que participaran al Campionat d’Espanya de Ciclisme; el Movistar (World Tour), el Caixa Rural-Segurs RGA (Professional Continental), Euskadi-Murias (Professional Continental), Burgos-BH (Professional Continental), el Polartec-Kometa (continental) i Fundació-Euskadi (continental).

El divendres està programada la contrarellotge, la primera de les 3 proves d’aquest Campionat d’Espanya de Ciclisme

Tot açò emmarcat en un cap de setmana (així seran les 3 etapes) apassionant per a la província de Castelló, que estarà representada pels cinc municipis seu d’aquesta important competició nacional de ciclisme (la Vall d’Alba, Orpesa, Culla, Castelló de la Plana i Benicàssim); els encarregats de transmetre a l’afició la dualitat costa-interior de Castelló com a gran reclam per a seguir posicionant la província valenciana com el millor lloc per a la pràctica i competició esportiva durant tot l’any.

Foto: Diputació de Castelló

Categorías Ciclismo