»
»
»
»
»
FUTBOL PLATJA | Alacant es prepara per acollir la Segona Fase de la Lliga Nacional

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

FUTBOL PLATJA | Alacant es prepara per acollir la Segona Fase de la Lliga Nacional

Entre el 29 de juny i l’1 de juliol la platja de Sant Joan d’Alacant acollirà la Segona Fase del Grup Nord de la Lliga Nacional de Futbol Platja i ho farà comptant amb un ambient i instal·lacions perfectes per acollir un esdeveniment de tal envergadura, en el qual estarà en joc ni més ni menys que accedir a la Fase Final.

Triple representació valenciana

I és que cal remarcar que aquesta competició es juga primer en dues fases en les quals se separen els equips en dos grups (Nord i Sud), i en elles es juguen el passar a la definitiva Fase Final, sent tres els combinats de la Comunitat Valenciana que participen: el Levante UD -que va fer ple de victòries en la Primera Fase (3 de 3)-, el CF La Nucia -va guanyar dos- i el FC Jove Español de Sant Vicent -va vèncer en un-.

La resta d’integrants del Grup Nord són el CD Playas de Mazarrón FP -amfitrió en la Primera Fase que també va fer ple de victòries-, AIS Playas San Javier -va guanyar un-, Bala Azul CD -que compta amb zero punts-, i CD Melistar -que tampoc ha estrenat el seu caseller-. El primer duel que acollirà la ‘kilométrica’ platja de Sant Joan serà el que enfronti precisament als dos invictesLevante UD i CD Playas de Mazarrón FP.

La Segona Fase arranca amb el duel més cridaner possible: un Levante UD – CD Playas de Mazarrón FP

Sense cap dubte no podia haver partit més cridaner per començar amb aquests enfrontaments definitius el divendres 29 de juny a les 18:00 hores, podent consultar la resta dels partits fixats en aquest enllaç. Així doncs, cita ineludible per als seguidors del futbol platja d’alt nivell tenint en compte que s’enfronten els millors equips d’Espanya en terres alacantines.

polifutplayliganacional002

Categorías Polideportivo