Ajedrez
»
»
»
»
»
ESCACS | La Selecció Valenciana sub-14, or al Campionat d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

ESCACS | La Selecció Valenciana sub-14, or al Campionat d’Espanya

Els valencians Marc Carbonell, Diego Macías, Andrés Luque, Viviana Galván, Nieves Sanleón i Silvia Doñate, membres de la Selecció Valenciana sub-14 d’escacs, es van imposar en el Campionat Escolar d’Escacs de Seleccions Autonòmiques disputat en Padró (la Corunya).

2018-sampeones-espana-s14d
El subcampionat de l’any passat no va ser més que l’avís del potencial d’aquesta jove selecció, supervisada per Luis Martínez -delegat de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana- i dirigida per Julen Arizmendi, Gran Maestro d’Escacs i Maurici Vasallo, Maestro Internacional d’Escacs.

La millor sub-14 va ser Viviana Galván, que va aconseguir un 6/6 en les seues partides

A més, part de l’èxit d’aquest campionat nacional ha sigut de les components femenines de la selecció, les quals van aconseguir 11,5 dels 12 punts disputats; és a dir, un total d’un 96% d’efectivitat que va servir per a aproximar als valencians al títol. A açò s’ha de sumar la solidesa dels xics i com suma global i després d’una gran campionat, la Selecció Valenciana sub-14 d’escacs va pujar pel cap alt alt del podium. A nivell individual, cal destacar que el millor tercer tauler del torneig va ser per a la valenciana Viviana Galván, que va vèncer en les sis partides que va afrontar.

2018-campeones-espana-s14-1
No va córrer la mateixa sort la sub-16, que va aconseguir el sisè lloc però que malgrat tot va complir amb els objectius marcats. Santiago García, Rubén Gonzálvez, David Aledo, Alba Ortiz, Lucía Follana i Ángela Ortega van ser els membres d’aquesta expedició.

Fotos: FACV

Categorías Ajedrez