Fútbol Sala
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | El Nítida Alzira presenta el seu cos tècnic per al debut a la Segona Divisió

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

FUTBOL SALA | El Nítida Alzira presenta el seu cos tècnic per al debut a la Segona Divisió

Després d’un mogut estiu en el si de l’entitat de la Ribera, el Nítida Alzira ja té clar que jugarà la Segona Divisió B, que ho farà en un grup assequible quant a quilometraje es refereix i fins i tot ja ha donat a conèixer el cos tècnic que encapçalaran el debut en la categoria, tractant-se d’un projecte continuista. Foto: Nítida Alzira.

Per a recapitular el que ha succeït durant l’estiu en el Nítida Alzira, cal retrocedir a la fi de la passada campanya, quan l’equip, sobre la pista, va aconseguir l’ascens a Segona Divisió B, va ser llavors quan va sorgir el primer problema, els ingressos necessaris per a inscriure a l’equip en la categoria. Després de molt sofriment, finalment ho van aconseguir, però es van donar de cara amb una inesperada notícia; l’equip havia sigut enquadrat en el Grup III amb els conjunts de, entre altres llocs, el País Basc, amb el que tenien quasi impossible jugar i anaven a renunciar a la plaça. Finalment i després de contactes amb Luis Rubiales, president de la RFEF i la FFCV, l’equip va ser traslladat al Grup II pel que definitivament sí jugarien la Segona B.

Continuïtat en la banqueta

Amb tots els problemes citats, el Nítida Alzira no havia pogut fer una confecció del planter final ni el cos tècnic, al no saber on anaven a jugar, però les aigües han tornat al seu llit, i el club alzireny ja ha confirmat els qui seran els encarregats de dirigir a l’equip en aquesta més que il·lusionant campanya que els espera.

El triat, com no podia ser d’una altra forma, és Braulio Correal (a la foto), l’entrenador que els va portar a ser campions de lliga en Tercera i va fer possible aquest ascens. Al seu costat, igual que la passada temporada, estarà Paco Matamoros exercint tant de segon entrenador com d’entrenador de porters.

Quant a la resta del cos tècnic, Dani García serà el preparador físic, ‘Xiqui’ l’ajudant tècnic, Kiko Llorens el delegat i ‘Sosio’ l’encarregat del material. Quant a la plantilla, està previst que en les pròximes hores o dies es confirmen els jugadors que formaran part de la mateixa.

Categorías Fútbol Sala