Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL | Tot llest en la Copa Comunitat Valenciana per als primers partits oficials

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

HANDBOL | Tot llest en la Copa Comunitat Valenciana per als primers partits oficials

Les semifinals de la Copa Comunitat Valenciana 2018 es juguen a partir de la setmana vinent, tractant-se d’una interessant competició amb la qual els seus participants disputaran els seus primers encontres oficials.

D’una banda, s’enfrontaran dos equips masculins que representaran a la Comunitat en la mateixa categoria de lliga, concretament en la Divisió d’Honor Plata, tractant-se del Fertiberia Puerto Sagunto i el Agustinos Alicante. El xoc està programat per al dissabte 18 d’agost a les 20:30 hores en el Pavelló Municipal Internúcleos ‘Ovni’ del Port de Sagunt (en la foto de portada) i ja està confirmat l’altre finalista, el BM Benidorm.

El BM Benidorm espera rival per a la final entre el Fertiberia Puerto Sagunto i el Agustinos Alicante

I és que, tenint en compte la normativa de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana (FBMCV) per a aquesta competició, el conjunt de Benidorm, que milita en la Lliga Loterías Asobal, ha accedit de forma directa a la final i són els altres dos participants els que es juguen l’altra plaça en el xoc definitiu que serà el primer duel oficial de la temporada.

Pel que fa a la modalitat femenina, és l’Elx Mustang l’equip que es manté a l’espera de conèixer al seu rival en la gran final, mentre que en l’eliminatòria prèvia es van a enfrontar el Canyamelar Valencia i el BM Morvedre en el feu del primer esmentat, el Pavelló Poliesportiu Municipal del Cabanyal de la capital del Túria, estant pendent de confirmar el dia i l’hora d’aquest encontre.

Feu on es jugarà la semifinal femenina

Canyamelar València i BM Morvedre es juguen el seu bitllet per mesurar-se en la final a l’Elx Mustang

Cal remarcar que els tres combinats femenins participants competeixen tots ells en la Divisió d’Honor i aquest torneig serà una bona i important prova per totes elles de cara a l’inici de temporada. A més, un altre fet a tenir en compte és que les finals si que tenen la data confirmada, jugant-se tant la masculina com la femenina en el Pavelló Esperanza Lag d’Elx el diumenge 26 d’agost.