»
»
»
VELA | L’alacantina Ascensión Roca es proclama subcampiona del Món de la Classe Europe

La ciutat alemanya de Kühlungsborn, situada en ple Mar Bàltic, ha acollit aquests dies el Campionat del Món de la classe Europe. Una competició que es va estendre del 5 a l’11 d’agost i que ha estat organitzada pel Segelclub Kühlungsborn i.V.

La regatista alacantina Ascensión Roca, esportista del Real Club Náutico de Torrevieja, ha conquistat la medalla de plata després de protagonitzar un Mundial molt regular.

La torrevejense va començar molt forta el Mundial, collint un meritori segon lloc. En la jornada següent, segona de les sis proves que es van disputar, un DSQ la va relegar al posat nombre 25. Un baixó del que es reposaria de seguida.

A partir d’aquí, Roca va realitzar bons parcials amb tres segons posats i un dotzè. Uns nombres que li han valgut per alçar-se subcampiona del Món de la classe Europe en sumar 20 punts en total.

Van completar el podi la danesa Anna Livbjerg, qui es va coronar nova Campiona del Món amb 6 punts, i l’alemanya Stine Schreiber que va ser medalla de bronze amb 23 punts.

Fotografies: Federació Vela Comunitat Valenciana