Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | La Selecció Espanyola conquesta el Torneig BAM L’Alqueria

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

BÀSQUET | La Selecció Espanyola conquesta el Torneig BAM L’Alqueria

Les privilegiades instal·lacions de L’Alquería del Basket de València van acollir del 9 a l’11 d’agost la primera edició del Torneig BAM L’Alquería. Una competició en la qual es van donar cita els millors joves talents europeus Sub-14.

La Selecció Espanyola Masculina, la femenina disputarà el torneig del 16 al 18 d’agost, es va dividir en dos equips: Espanya Blanco i Espanya Rojo. En total 26 jugadors capitaneados per David Soria entre els quals estava el valencià Hugo Baeza, del València Basket.

Espanya Blanco i Espanya Rojo es van enfrontar en la gran final, proclamant-se vencedor el primer després d’imposar-se per 56-45. Hugo, integrant de l’equip guanyador, va disputar minut i mig de partit.

Fotografia de la final (L’Alquería del València Basket)

El primer quart va ser molt igualat entre les dues esquadres del combinat nacional, fins que en el segon quart va començar a obrir-se la bretxa gràcies al MVP Martín Iglesias. Al tercer quart el partit acabaria per trencar-se.

Israel completaria el podi en vèncer en la final de consolació a Grècia per un ajustat 64-62. Per la seua banda, Polònia acabaria cinquena en enderrocar a Ucraïna en la pròrroga per 80-73.

Hem pogut assistir en el Torneig BAM L’Alquería a un bàsquet de grandíssim nivell en el qual nostra selecció avisa del prometedor futur que li ofereix. De segur que molts d’aquests xavals acaben representant-nos en el futur.

Fotografia portada: Voluntariat Esportiu

 

Categorías Bàsquet