Vela
»
»
»
»
»
VELA | L’alacantí Iván Pastor es classifica per a Tòquio 2020 i disputarà els seus cinquens jocs olímpics

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

VELA | L’alacantí Iván Pastor es classifica per a Tòquio 2020 i disputarà els seus cinquens jocs olímpics

El cap de setmana de l’11 i 12 d’agost s’ha celebrat a Dinamarca el Campionat del Món Classe RS:X, una competició en la qual es van donar cita 85 regatistas amb la finalitat de certificar el seu bitllet per als propers Jocs Olímpics de Tòquio.

L’alacantí Iván Pastor, integrant del Proyecto FER, va protagonitzar una remuntada espectacular per acabar la prova tretzè. Un lloc que ha valgut la classificació d’Espanya pels JJOO de Tòquio 2020.

Amb gairebé 40 anys, el de Santa Pola està enfront de la seua cinquena participació en unes Olimpíades i una oportunitat immillorable d’alçar-se per fi amb algun metall. Des que va debutar a Atenes amb un dotzè lloc, posseeix a les seues esquenes: 9º lloc a Pequín, 16º a Londres i 9º a Rio de Janeiro.

Es va iniciar molt jovenet, sent als tretze anys el seu primer Campionat d’Espanya. Un any després, amb 14 es faria amb el títol del seu primer Campionat d’Espanya començant la seua vasta trajectòria com windsurfista.

A Tòquio 2020 Iván Pastor, deu vegades Campió del Món de Windsurf, es convertirà al costat de Josele Doreste en el regatista espanyol amb més nombre de participacions olímpiques.

Fotografia portada: Proyecto FER
Categorías Vela