Ajedrez
»
»
»
»
»
ESCACS | Mislata va tornar a ser l’epicentre dels escacs valencians amb to internacional

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

ESCACS | Mislata va tornar a ser l’epicentre dels escacs valencians amb to internacional

La localitat valenciana de Mislata va acollir l’edició número 52 de l’emblemàtic ‘Torneo de Ajedrez Villa de Mislata’, un destacat esdeveniment en el qual el peruà Hugo Peña es va coronar en el Open Internacional, mentre que en altres modalitats van sortir victoriosos diversos representants valencians. Foto: FACV.

Entre els dies 6 i 12 d’agost es va dur a terme aquest prestigiós esdeveniment que va començar sent un torneig estiuenc d’un sol dia i que s’ha convertit en un dels esdeveniments més importants de la Comunitat Valenciana, sent una autèntica festa dels escacs valencians. A més, cal remarcar que es disputa en diverses modalitats, entre les quals destaca la del dia 11, el Open Escolar Sub-16.

Amb una gran participació i excel·lents condicions de joc, va arrencar aquest torneig en el qual Hugo Peña Morales va conquistar el Open Internacional de Mislata, el corresponent al Grup A Open, superant al membre del CA Laboratorios SYS Paterna, el MF José Torres, i a la WGM francesa Anda Safranska, que van ser segon i tercera respectivament.

Doblet del CA Camp de Morvedre

En la categoria B Sub-2100, l’integrant del CA Camp de Morvedre, Norman Davidovas, es va imposar per sobre de Víctor Penadés, del CA Dama Vermella de Torrefiel, i Adrián Castillo, que va acudir a la cita des d’Almansa.

Un altre membre del CA Camp de Morvedre valencià que va triomfar va ser Sergio Hernández, ja que es va proclamar campió del Grup C Sub-1900. Per darrere d’ell, va quedar segon David Crespo, del UNED Guadalajara, mentre que la tercera posició va ser para Noelia Català, del CE Escola d’Escacs de Castelló.

En la modalitat Sub-16 es va imposar el prometedor Rubén González

Per últim, en la modalitat Escolar Sub-16, que complia la seva setena edició, el gran protagonista va ser Rubén González, del CA Mislata Lanjarón Discema, aconseguint imposar-se en el seu ‘feu’, mentre que la segona posició va ser para Nieves Sanleón, del CA Silla, i la tercera per a Diego Macías, del CA EVA Manises.

Gran esdeveniment que va anar un èxit rotund un altre any més, acudint a la cita els regidors de Mislata, Pepi Lujan i Javier Santes, al costat del representant de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana (FACV), Luis Barona, que es van encarregar de realitzar el lliurament dels diferents guardons.

Categorías Ajedrez