»
»
»
»
»
ATLETISME | Orlando Ortega arribarà líder a Brusel·les després de vèncer a Birmingham

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

ATLETISME | Orlando Ortega arribarà líder a Brusel·les després de vèncer a Birmingham

El corredor de tanques Orlando Ortega ha aconseguit imposar-se en la penúltima etapa de la Diamond League, celebrat el cap de setmana passat en la localitat britànica de Birmingham, i en la qual l’hispà-cubà es va imposar, entre uns altres, al campió d’Europa Martinot-Lagard. Foto: Diamond League.

En una carrera immaculada, Ortega va saltar sense contratemps les 10 tanques que formen la prova aconseguint arrancar a la perfecció, alguna cosa que sempre li ha perjudicat. Va fer els seus millors 110 metres de la temporada, acabant amb un 11.08 que significa la seua millor marca personal de l’any i la segona millor espanyola de tots els temps després de l’11.04 que ell mateix posseeix.

La seua victòria va ser aclaparadora, i els seus grans rivals, com el citat Martinot-Lagard o el jamaicà Levy, que van fer temps de 13.27 i 13.22 respectivament, es van quedar lluny de l’atleta del CAVA Ontinyent que mostra el gran moment de forma en el qual arriba al final de la temporada, malgrat la seua irregular carrera en la final de Berlín.

Líder de la lliga de diamant

La Diamond League està arribant a la seua fi, la millor lliga d’atletisme del món comença a albirar el seu final, que tindrà lloc l’últim dia del mes d’Agost, amb el que es tancarà la temporada 2018 i s’apagaran els focus de l’atletisme per als representants de la Comunitat Valenciana.

Després de la seua victòria a Birmingham, Orlando Ortega ha passat de ser tercer en la lliga de diamant a col·locar-se primer, aprofitant a la perfecció la baixa del rus i plata europea, Sergey Shubenkov. Brussel·les dictarà sentència i el món de l’atletisme tancarà amb Memorial Van Damme una nova temporada.

Així doncs, i mancant la definitiva carrera de Brussel·les el pròxim 31 d’agost, el final del qual s’estima que siga sobre les 20:33 hores, la Comunitat Valenciana té grans opcions de tornar a portar-se una lliga de diamant després de l’aconseguida pel propi Ortega l’any 2016.

Categorías Atletismo