Rugby
»
»
»
»
»
RUGBI | Mathew Surman torna al Club Rugby La Vila

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

RUGBI | Mathew Surman torna al Club Rugby La Vila

No queda gens perquè la Liga Heineken, l’elit del rugbi espanyol, done la benvinguda a la temporada 2018/2019. En la campanya encara per començar tindrem al Club Rugby La Vila com a únic representant de la Comunitat Valenciana.

Els alacantins van emprendre la pretemporada el passat 13 d’agost en el Camp del Pantà en una exigent sessió sota les ordres del preparador argentí Hernán Quirelli ‘Falu’. Un entrenament en el qual vam poder veure a dos nous fitxatges: l’argentí Martín Visuara i el valencià Salva Palomares.

El Club Rugby La Vila ha anunciat en el matí del dilluns 20 d’agost la tercera incorporació per a la temporada 2018/2019. Es tracta de l’ex jugador vilero Mathew Surman.

El britànic (27-9-1986) torna així al que foy el seu equip durant les últimes tres temporades de Divisió d’Honor B. El seu últim partit defensant l’elàstica de la Vila va ser en la final d’ascens contra El Burgos en el Camp del Pantà.

Surman torna per reforçar la primera línia jonense en el qual és el segon any consecutiu del club militant en la Liga Heineken.

Veurem si en els propers dies la plantilla continua augmentant. Mentrestant ultimen la preparació per a l’estrena de lliga que es produirà el proper 16 de setembre enfrontant-se al Cisneros a domicili.

Quant al primer partit a casa davant la seua afició, es produirà el 23 de setembre. La Vila rebrà a l’Aparelladors Burgos.

 

 

Categorías Rugby