Motociclismo
»
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Jaume Masià fa història i eixirà segon en Silverstone

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

MOTOCICLISME | Jaume Masià fa història i eixirà segon en Silverstone

El Gran Premi de Silverstone, a Gran Bretanya, ja està en marxa i ja té decidides les posicions en la graella d’eixida per a la carrera de demà després dels entrenaments oficials que s’han celebrat avui mateix, i en els quals la Comunitat Valenciana ha vist l’explosió definitiva de Jaume Masià. Foto: Moto GP.

El pilot d’Algemesí, Jaume Masià, ha fet la millor classificació de la seua vida, alguna cosa que ja venia amenaçant després d’un gran warm up, i s’ha col·locat per primera vegada en la seua carrera esportiva en la primera línia de la graella de Moto 3, i fins i tot ha somiat fins a l’últim segon amb la pole, que li l’ha arrabassat Jorge Martín per tan sols una mil·lèsima.

L’altre representant de la Comunitat Valenciana que participa amb moto 3, Arón Canet, no ha tingut tanta sort i eixirà en la posició 13 després d’un discret temps, a quasi 1 segon del millor, marcat pel madrileny Martín.

Menys sort amb moto 2

Les coses no han anat tan bé amb moto 2, on el millor ha sigut Iker Lecuona, que eixirà en la vuitena posició, mentre que el pilot de València, Jorge Navarro, no s’ha pogut adaptar a les dures condicions meteorològiques i eixirà molt arrere en la graella.

Categorías Motociclismo