Pádel
»
»
»
»
»
PÀDEL | Cara i creu per als Germans Rico

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PÀDEL | Cara i creu per als Germans Rico

Com ja informàvem ahir, la sort havia sigut dispar quant al rival dels dos germans Javi i Josete en el World Padel Tour de Lugo, i s’han complit els pronòstics sent eliminat Josete i accedint als vuitens el menor dels germans. El jugador del Padel Argentum de Picassent Matías Nicoletti també va avançar de ronda. Fotos: World Padel Tour.

Javi Rico sense problemes a vuitens

El menor dels germans va ser un huracà en la pista i va arrasar amb els seus rivals en un partit que va durar menys d’una hora. Tant Javi Rico com Coki Nieto van mostrar ahir el seu millor joc per a superar amb comoditat a Yribarren i Willy Lahoz en un encontre que mai els va arribar a perillar.

Amb un tempteig de 6/0 6/2 la parella més jove del World Padel Tour va accedir a uns vuitens als quals ja estan acostumats i a ningú sorprèn el nivell de joc que estan mostrant en aquest Open de Lugo una vegada vists els partits de la fase prèvia. Avui tindran la prova definitiva enfront de Paquito Navarro i JM Díaz, la parella nombre 3.

Josete Rico va començar guanyant però va acabar cedint

Josete Rico i Víctor Ruíz tenien un dur os enfront com són sempre la parella formada per Franco Stupaczuk i Cristian Gutiérrez. El valencià va arrancar el partit inspiradísim i després de trencar el servei del veterà Cristian per a vèncer el primer set per 3/6.

A partir d’aqueix moment el valencià i el murcià van deslligar el ‘Huracà Stupa‘ que els va passar per damunt i no van poder frenar en cap moment. L’argentí va traure a relluir la seua pegada amb unes rematades espectaculars i aconseguint traure les boles tant per 4 com inesperadament per 3, no donant opció al valencià a poder respondre. Els dos següents sets caurien del costat dels argentins 6/2 i 6/4.

Remuntada de Nicoletti i a vuitens

L’argentí establit en valència Matías Nicoletti va començar malament la seua marxa en el Open de Lugo quan va caure en el tie-break del primer set enfront de Germán Tamame i Godo Díaz, però el representant de la Comunitat València al costat de Peter Alonso-Martínez va aconseguir donar-li la volta a la situació per a vèncer el segon i el tercer per 6/4. Avui jugaran contra els número 5 del circuit Stupa i Cristian Gutiérrez.

Categorías Pádel