Hockey
»
»
»
»
»
HOQUEI | El CH Xaloc ASV serà l’altre finalista de la Copa FHCV masculina

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

HOQUEI | El CH Xaloc ASV serà l’altre finalista de la Copa FHCV masculina

Aquest matí s’ha disputat la segona semifinal d’aquesta cridanera competició organitzada per la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana (FHCV), sortint victoriós el CH Xaloc ASV enfront de la Selecció FHCV Sub-18.

3-1 ha estat el resultat amb el qual ha acabat aquest duel disputat en les instal·lacions del Poliesportiu Verge del Carme-Beteró de la capital valenciana, completant-se el quadre final en el qual els vuit equips masculins participants en aquesta competició lluitaran per les places definitives. Cal remarcar que els autors dels tants per part del Xaloc van ser Sergio Arnau, Pablo Bolinches i Antonio Luna, mentre que per al conjunt federatiu va anotar Francesc Florentino.

La gran final es jugarà el 9 d’octubre

D’aquesta manera, la gran final programada pel 9 d’octubre la jugaran el CD Giner de Los Ríos, que va vèncer 5-0 a l’Universitat d’Alacant-San Vicente en l’altra semifinal jugada el 9 de setembre, i el CH Xaloc ASV, mentre que pel tercer lloc pugnaran el 30 de setembre l’esmentat combinat alacantí i la Selecció FHCV Sub-18. La cinquena plaça se la jugaran el Valencia CH i el CH Carpesa, i la setena el CH Xaloc 1993 i el Valencia CH 1922.

Categorías Hockey