»
»
»
HANDBOL | Dues victòries valencianes i un ajustat derbi en DHP Femení

Aquest cap de setmana s’ha disputat la tercera jornada de Divisió d’Honor Plata Femení, la qual ens deixava un apassionant derbi entre Club Handbol Mislata i CD Agustinos, a més dels interessants partits del CBM Femení Elda Prestigi i BM Servigroup Benidorm, tots dos saldats amb victòria valenciana. Foto: CBM Elda.

Club Handbol Mislata 22-21 CD Agustinos

Ajustada victòria del Handbol Mislata en el derbi de la Comunitat Valenciana enfront del CD Agustinos. La trobada disputada en La Canaleta va estar regit per la competitivitat i la igualtat de tots dos equips en un «estira-i-arronsa» constant on l’equip de casa portava el liderat en el marcador i les alacantines frenaven el estirón valencià.

El Agustinos no coneix la victòria aquesta campanya, mentre que el Mislata ha aconseguit la seua segona victòria

Es va arribar 11-10 al descans, i després de la represa, l’equip tricolor va semblar haver eixit dels vestuaris amb un altre aire i es va posar a liderar el marcador per dos punts. Després d’açò, el Mislata va reaccionar i va aconseguir voltejar l’electrònic fins a una distància de tres punts mancant 15 minuts per al final. Com era tònica durant el partit, la igualtat va tornar al marcador i, mancant quatre minuts, un gol separava a tots dos equips, però va resultar impossible de remuntar per a les alacantines.

CBM Femení Elda Prestigi 27-20 OAR Gracia Sabadell

El CBM Elda Prestigi continua amb el seu gran inici de temporada i aconsegueix la tercera victòria consecutiva enfront del OAR Gracia Sabadell, equip que acumula tres derrotes en tres partits. La trobada va començar d’excepcional manera per a les locals, que es van posar amb un 5-1 que va obligar a les catalanes a demanar temps mort, el qual va servir per a empatar en l’electrònic després de deu minuts disputats.

Cerquen l’ascens que se’ls va escapar després de finalitzar en tercera posició

Després d’arribar al descans amb l’11-9 en el marcador, les eldenses es van desenganxar dels seus rivals als 40 minuts de trobada i van obrir una bretxa de sis punts que, fet i fet, seria insalvable per a un equip que acumula ple de derrotes aquesta temporada. Cercaran la quarta victòria consecutiva enfront de el Joventut Handbol Mataró, equip que ha collit la seua primera derrota aquesta mateixa jornada.

Unizar Dominicos 22-23 BM Servigroup Benidorm

El BM Servigroup Benidorm continua intractable en el seu inici de lliga i també acumula tres victòries en tres partits després de vèncer al Unizar Dominicos per la mínima en un dels duels més difícils de les alacantines. Les locals, malgrat haver caigut en tots els partits fins ara disputats, han posat contra les cordes a l’actual líder de la segona categoria de l’handbol espanyol.

El BM Benidorm no es va posar per davant en el marcador fins al minut 40

Les pupil·les de Santiago Brian van patir de valenta, sobretot en una primera meitat on les saragossanes van esprémer a la defensa alacantina i van arribar a obrir un avantatge de quatre punts, encara que l’actual líder de la classificació va arribar a empatar la trobada a cinc minuts del descans.

Després de la represa, va ser el BM Benidorm l’equip que començava a manar sobre el parquet i en el marcador, encara que sempre amb el Unizar Dominicos a esclat. Finalment va eixir a relluir l’arpa que han de tenir les campiones per a traure partits durs com el d’aquest matí. Així, el BM Benidorm es col·loca líder al costat de Handbol Sant Quirze i CBM Femení Elda Prestigi, totes amb ple de victòries.