»
»
»
»
HANDBOL | El BM Benidorm cull la seua primera derrota després d’un fatídic segon temps

El nostre únic representant en la màxima categoria de l’handbol espanyol, el BM Benidorm, viatjava fins a Pucela per a enfrontar-se a l’Atlètic Valladolid en un duel que s’esperava igualat i així ho va anar fins al descans. Després d’açò, els val·lisoletans no van tenir pietat i van superar a l’equip alacantí per un contundent 32:20. Foto: BM Benidorm.

Amb l’etiqueta d’invicte viatjava el BM Benidorm fins al poliesportiu Huerta del Rey per a enfrontar-se a un altre dels equips que millor havien començat la temporada, un Recoletas Atlètic Valladolid que collia tres victòries i una derrota. Per tant, el duel que a priori s’esperava igualat no va defraudar.

Primera derrota de la temporada per al BM Benidorm

El BM Benidorm va començar amb molta intensitat i desenvolupant un gran joc, la qual cosa va permetre començar el partit amb un 0-4 en el minut 10. La bretxa en el marcador continuava rondant els quatre gols, però l’Atlètic Valladolid va donar amb la tecla i va aprofitar les imprecisions de l’equipe visitant per a retallar tot l’avantatge i anar-se al descans amb empat a 12.

Després del pas pels vestuaris, gens va ser com esperaven els alacantins, que veien com el Recoletas Atlètic Valladolid passava per sobre d’ells. Als 37 minuts, l’electrònic marcava un dolorós 18:12 que deixava als pupils de Zupo Equisoain enfonsats. No va haver-hi reacció visitant, els qui veien com els val·lisoletans es marxaven en el marcador irremeiablement fins a trobar-se amb una dura derrota per 32:20.

Amb prou faenes 8 gols anotats en els 39 minuts finals de partit van propiciar la derrota del BM Benidorm

El BM Benidorm tindrà l’oportunitat de rescabalar-se i trobar el seu millor joc en la pròxima jornada de Lliga ASOBAL, on s’enfrontarà a tot un Barça Lassa en apenes dos dies, dimarts que ve a les 20:30 en el Palau d’Esports L’Illa de Benidorm.