»
»
»
»
VÍDEO ATLETISME | Andrés Micó i Silvia Sarrión, campions de la 33ª Mitja Marató de Canals

En la vesprada del passat dissabte 13 d’octubre, Canals es va convertir en epicentre esportiu de València amb la celebració de dues de les proves més longeves i referents: la 40ª edició de la Volta a Peu i la 33ª edició de la Mitja Marató.

Entre ambdues carreres, es van donar cita 500 participants: 450 adults i 50 nens. Mentre que el recorregut de la Volta a Peu constava de donar dues voltes de 3.850 metres cadascuna, el circuit de la Mitja Marató consistia en els 3.850 metres de la Volta i dues voltes adicionals de 8.624 metres.

De tots els inscrits, només van finalitzar un total de 106 la Mitja Marató i de 240 la Volta a Peu.

Volta a Peu

Jordi Ripoll Ramírez i María Ureña Rodenes es van proclamar flamants campions. Ripoll, sense equip, va creuar la línia de meta en un temps de 0:25:58. L’atleta del Platges de Castelló ho va fer en 0:29:34.

Categoria masculina

David Moscardó Molano i Adrián Badenes García van completar el podi en segona i tercera posició respectivament. Moscardó, del CA el Genovés, va finalitzar la Volta a Peu en 00:26:12 minuts. Badenes, de la Vespa de Novetle, en 0:26:25.

Categoria femenina

Deseta Abril Sancho, del CA el Genovés, i María Salmerón Cambra, del Big Bikes- Mapfre Carlet, van escalar al segon i tercer calaix del podi. Els seus cronos van ser de 0:31:54 minuts i 0:32.19 minuts respectivament.

Mitja Marató

Andrés Micó Martínez, del CA Promeses Villena, i Silvia Sarrión Esteve, de la Vespa de Novetle, van anar els guanyadors.

Mentre que Andrés va completar els 21 quilòmetres en un fantàstic temps d’1:12:40 hores, la seua homòloga Silvia va fer el propi en 1:30:58 hores.

Marc Antoni Seguí Lamirant i José Manuel García Vetlla, tots dos del club La Vespa de Novetle, van acabar en segon i tercer lloc pràcticament agafats de la mà. I és que Marc Antoni va completar la mitja marató en 1:17:12 hores, i José Manuel un segon més tard: 1:17:13.

Alba Tormo Sánchez i Aida Aparisi van posar el fermall creuant la meta just després de Silvia Sarrión Esteve. Alba, qui no pertany a cap club, va aconseguir acabar la carrera en 1:36:52 hores. Per la seva banda, la corredora del CC El Garbí, Aida, la va concloure en 1:39:20 hores.