Triatlón
»
»
»
»
»
TRIATLÓ | El Triatlón Arena Alicante vencedor en categoria Open del Campionat d’Espanya Mixt

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

TRIATLÓ | El Triatlón Arena Alicante vencedor en categoria Open del Campionat d’Espanya Mixt

Bones notícies les que arriben per a la Comunitat Valenciana en la categoria Open del Campionat d’Espanya de Triatló Mixt on el Club Triatló Arena d’Alacant ha aconseguit el primer lloc proclamant-se així com campió en aquesta primera edició. Foto: Triatló Arena Alacant.

Menys sort per a la Comunitat Valenciana en l’Absolut

Malgrat les expectatives que s’havien generat entorn dels possibilitats dels clubs de la Comunitat Valenciana en el Campionat d’Espanya de Triatló citat anteriorment, cap equip autonòmic va aconseguir pujar a un podi que, açò sí, ho van copar els millors clubs de l’any.

El gran dominador de la temporada, el Cidade Lugo Fluvial, es va portar la victòria en totes les modalitats, pujant així al graó més alt del calaix. El gran any dels gallecs va culminar amb la seua victòria en aquesta primera edició del Campionat per Clubs i també de la lliga que es definia aquesta setmana.

Van completar el podi el Arcade Inforhouse de Santiago que va culminar el doblet per a la comunitat autònoma del nord-oest d’Espanya, i el tercer lloc va ser per al Diablillos Rivas Mar de Pulpí. Un altre dels grans favorits, el Ferrol que podia haver completat el triplet gallec no va tenir el seu millor dia, encara que sí va aconseguir aguantar la seua tercera posició en la lliga, competició per a la qual la prova era puntuable.

Categorías Triatlón