Voleibol
»
»
»
»
»
VOLEIBOL | L’Almoradí i el Mediterráneo Castellón s’acosten al capdavanter de Superliga 2

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

VOLEIBOL | L’Almoradí i el Mediterráneo Castellón s’acosten al capdavanter de Superliga 2

No ha desaprofitat la jornada de descans del líder Tarragona SPSP el Voleibol Almoradí, ja que els alacantins han aconseguit vèncer 3-1 al Xàtiva Voleibol en el duel entre valencians. L’altre representant de la Comunitat, el Mediterráneo Castellón, també va guanyar i s’acosta a la pugna pel campionat. Foto: Mediterráneo Castellón.

Era una jornada vital tant per al Voleibol Almoradí com per al Mediterrani Castelló

Era una jornada important per als dos conjunts valencians situats en la part alta de la classificació ja que el líder de la Superliga 2 masculina, el Tarragona SPSP, descansava en aquesta cinquena jornada. A més, cal recordar que tots dos es van quedar sense puntuar la setmana passada, per la qual cosa havien de reaccionar si volen aspirar a tot en aquest curs.

D’aquesta manera, d’una banda el Voleibol Almoradí es va enfrontar a casa a un Xàtiva Voleibol que tractava d’afermar-se en la zona mitjana i va demostrar que són un equip difícil de batre, ja que la igualtat es va mantenir en cadascun dels sets, havent d’acudir a l’avantatge de dos punts per a emportar-se tres dels quatre que es van jugar.

Espectacular i intens derbi entre el Voleibol Almoradí i el Xàtiva Voleibol

Els dos primers van ser per als de la Vega Baixa (29-27 i 26-24), mentre que els de La Costera van forçar el quart amb un 25-27. En aquest quart set, el 25-22 va permetre al Voleibol Almoradí emportar-se una patida i treballada victòria amb la qual cacen al Tarragona SPSP en la classificació empatant tots dos a 12 punts, junt a un Michelin Mintonette Almería que tampoc ha fallat hui, mentre que el Xàtiva Voleibol es manté amb 4.

D’altra banda, el Mediterráneo Castellón va vèncer amb molta solvència a un VP Madrid que venia de provocar la primera derrota del Voleibol Almoradí i de sumar els seus primers punts, però que es van topar amb un superb conjunt castellonenc que es va emportar els tres sets amb cert avantatge (25-19, 25-15 i 25-20), aconseguint el Mediterráneo Castellón acumular 9 punts i mantenir-se prop de la pugna pel campionat.

Un altre derbi per a la setmana vinent

La setmana vinent tindrem un altre derbi, ja que el Xàtiva Voleibol rebrà la visita del Mediterráneo Castellón el dissabte a les 18:00 hores en un més que cridaner duel en el qual els valencians tractaran de tornar a la senda del triomf i els castellonencs de seguir creixent en la classificació. Pel que fa al Voleibol Almoradí, visitaran el diumenge al penúltim, el CV Collado Villalba.

Categorías Voleibol