»
»
»
»
HOQUEI | Quint i sext lloc per a la Selecció valenciana Sub-18 en el Campionat d’Espanya

No tots són bones notícies en l’esport valencià i és que el passat cap de setmana la Selecció Valenciana Sub-18 d’Hoquei no va poder pujar-se al podium en el Cto. d’Espanya. Foto: FHCV.

No va haver-hi recompensa al gran esforç realitzatç

El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub-18 ha celebrat este diumenge a Terrassa la seua jornada final que deixa amb un resultat amarg per als nostres representants. En ambdós categories van cantar la victòria la Selecció catalana on va aconseguir imposar-se en categoria Masculina a la Selecció madrilenya (3-2) i en Femenina, novament, a la selecció de l’altiplà per 0-2 on es va haver de resoldre en ambdós partits des de la tanda de shoo outs.

Categoria Masculina

Per als nostres xics, no va haver-hi tanta sort i es van haver de conformar amb el quint lloc després de superar a la Selecció Canària. Una trobada on els valencians van ser clarament superiors als canaris i on van aconseguir la victòria per cinc a dos.

Categoria Femenina

Si per al combinat masculí no va haver-hi sort, per al femení menys encara. Les xiques no van poder superar el combinat canari i van caure 3-2, caient al sext lloc del campionat

A pesar dels resultats en ambdós categories, els representants valencians ho han donat tot per a intentar deixar el més alt possible a la nostra Selecció però en este Campionat d’Espanya, la fortuna no va estar de la nostra part.