Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
VÍDEO PILOTA VALENCIANA | Els pilotaris del futur es presenten en el trinquet de Pelayo

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

VÍDEO PILOTA VALENCIANA | Els pilotaris del futur es presenten en el trinquet de Pelayo

Trepidant i multitudinària jornada la viscuda en la vesprada d’ahir divendres 16 de novembre en el trinquet de Pelayo. Un acte molt especial que va arribar a perillar per les les intenses pluges que van assotar a la capital del Turia però que finalment va poder celebrar-se.

Un escenari sense igual com el trinquet del Cap i Casal va albergar la presentació de les escoles municipals de pilota valenciana de la ciutat de València que competeixen en els JECV. En total, 8 centres educatius que entrenen de dilluns a divendres.

Es tracta de Borbotó, CEIP Rodríguez Fornos, CEIPTomás de Montañana, CEIP Santa Teresa, CEIP Gil Polo, IES Marítim, IES Font Sant Lluís i finalment IES Patraix.

Tots ells van ser cridats d’un a un per gaudir del reconeixement que es mereixen abans de realitzar-se la tradicional fotografia de família. Una instantània protocol·lària en la qual van posar al costat de Juan Contreras, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana; Ana Pons, directora de Caixa Popular; i el jugador professional de la modalitat d’escala i corda Fageca.

Un dels moments més atractius de la jornada va ser sense cap dubte les partides que van protagonitzar els alumnes d’infantil, primària i secundària de diferents modalitats que es van adaptar: escala i corda, raspall, rebotet, dauet, i jocs de cooperació i coordinació pels més petits.

Aquestes activitats estan organitzades per la Federació de Pilota Valenciana conjuntament a la Fundació Esportiva Municipal de València i Caixa Popular.

Una presentació que va portar a una altra: la dels 24 grups d’entrenament de la ciutat de València. Malgrat les dures condicions climatològiques, els familiars dels pilotaris del futur no van voler perdre’s l’esdeveniment en el majestuós trinquet de Pelayo.

Categorías Pilota Valenciana