Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL | Dimitix l’entrenador de l’Agustins Alacant de DH Plata masculí

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

HANDBOL | Dimitix l’entrenador de l’Agustins Alacant de DH Plata masculí

En la vesprada d’ahir el Club Esportiu Agustins Alacant va anunciar la marxa de què fins al moment era el responsable de la primera plantilla, Juan Antonio Martínez. Fotografia portada: Agustins Alacant.

I és que, l’arrancada de lliga que ha tingut l’entitat alacantina no ha sigut molt positiu en DH Plata. Després de la disputa de nou jornades, el club es posiciona últim en la classificació on tan sols han sumat una victòria i huit derrotes, un balanç molt negatiu per a una entitat que busca la permanència en la categoria.

Juan Antonio Martinez dimitix del seu càrrec

Davant de la negativa de resultats i a pesar que tenia la confiança de la directiva per a seguir en la banqueta de l’Agustins Alacant, l’exentrenador ja, va presentar la seua dimissió en un acte de generositat, buscant així un bufit d’aire fresc als jugadors per a revertir la mala dinàmica del club.

na decisió meditada i complicada per a ell segons comenta a mitjans del club, «lo millor és fer un pas a un  lado i buscar la millor solució esportiva per a l’equip». Juan Antonio no s’anirà de la disciplina del club, seguirà en el mateix exercint altres funcions en l’organigrama.

Mentrestant, s’assentarà en la banqueta de l’Agustins Alacant fins a l’arribada del nou entrenador, Sergio González, tècnic del segon equip senior.

Categorías Balonmano