Vela
»
»
»
»
»
VELA | La Cantera es vestís de gala per a iniciar la 52ª Setmana Nàutica d’Alacant

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Alcorcón y Eldense

VELA | La Cantera es vestís de gala per a iniciar la 52ª Setmana Nàutica d’Alacant

Aquest cap de setmana va arrancar la 52ª edició de la Setmana Nàutica d’Alacant que es va a desenvolupar entre l’1 i el 22 de desembre amb el Real Club de Regatas de Alicante com a organitzador d’aquest destacat esdeveniment que engloba a les disciplines de Vela (Infantil, Lleugera i Creuer), Pesca i Rem. Fotos: RCR de Alicante.

Es tracta d’una de les competicions més destacades per a aquest esport que, a més, en aquesta edició compta amb una de les taxes més altes de participació amb prop d’1.000 esportistes previstos, sent una clara demostració de que s’està complint amb l’objectiu de seguir creixent i aportant major qualitat als regatistas.

Participaran prop d’1.000 esportistes

Els primers a entrar en escena han sigut els participants en 8 classes de Vela Lleugera com són Laser Standard, Laser Radial, Laser 4.7, Formula Windsurf, RS:X, Bic Techno, Windsurf Infantil i 420, remarcant el fet que es tracta d’una prova puntuable per a la Copa Autonòmica, la qual cosa li ha donat major atractiu si cap.

El vent ha sigut massa protagonista durant aquest cap de setmana, comptant amb unes condicions meteorològiques que no estaven per a res previstes que han provocat que no es pogueren completar totes les proves previstes en aquestes dues primeres jornades de competició.

El vent va ser massa protagonista

D’una banda, en 420 va haver-hi variacions en la classificació general durant tot el cap de setmana, sent finalment Alejandro Rierol i Juan Antonio García, del CN Altea, els que manen per sobre de Berta Campos i Cristina de Béjar del RCR de Alicante i de Pilar López de Lucía i Gabriela Corbalán del RCN Valencia.

Un fet cosa semblant va succeir en Laser 4.7, ja que finalment es va imposar Ana Clavero del RCN Calpe, quedant per davant de Mariano Cebrián del CN Benidorm i del murcià Manu García del CN Mar Menor. En Laser Radial, va ser Paco Sánchez, del CN el Campello, el gran triumfador, completant el podi José Luis López, del RCN Torrevieja, i la murciana Marina Sánchez del RCR Santiago de la Ribera.

El vigent campió del Món va complir en Laser Standard

Pel que fa a la modalitat de Laser Standard, el vigent campió del Món, Carlos Martínez del RCR Santiago de la Ribera, no va fallar, encara que José Vicente Gutiérrez, del RCR de Alicante, va estar molt prop d’arrabassar-li la primera plaça, mentre que tercer va ser Fulgencio Ortega, del CN Portmán.

Pel que fa als podis de les altres categories, en Bic Techno Sub-15 va ser para Carlos Marí (CW Hispano Francés), Jacobo Ramón (CN Jávea) i Sofía Vedrune (CW Hispano Francés); en Sub-17 per a Javier Clement (CN Santa Pola), Álex Ortega (CN Jávea) i Carlos Sánchez (CN Santa Pola) juntament amb Blanca Olaizola (CW Hispano Francés).

Triplet del CN Alicante Costa Blanca en Thecno Plus i del RCR de Alicante en Windsurf Open

En Thecno Plus van ser per a Sofia Boscarol, Paula García i Juan Ferreres, tots ells del CN Alicante Costa Blanca; en Raceboard per a Rafael Ros (EV Seasurf Patrol), Mariano Pastor (CW Santa Pola) i Marc Rene Arnold Leutscher (RCR de Alicante), el RS:X per a Guillermo Espí (CN Alicante Costa Blanca), Jorge Aranzueque (CN Santa Pola) i Andryu Silva (CN Jávea); i en Windsurf Open per a tres membres del RCR de Alicante com Luis Gaubert, Álvaro Inchausti i Judith Pomares.

Entretinguda primera entrega de la Setmana Nàutica que tindrà la seua continuïtat el 8 i 9 de desembre amb el Optimist que es durà a terme en la base nàutica del club en el Tiro de Pichón, sent també una regata valedora per a la Copa Autonòmica en el cas dels Optimist B, mentre que per als Optimist A té grau de Open, la qual cosa obri les portes al fet que participen representants d’àmbit internacional.

La Setmana Nàutica segueix fins al 22 de desembre

En dues setmanes, entre el 15 i 16 de desembre, arribarà el torn per a la Vela de Creuer i la Pesca, mentre que el 22 de desembre quedarà conclosa la Setmana Nàutica amb el Rem, disputant-se el Trofeo El Jamón, per a posar el fermall d’or a aquest més que destacat esdeveniment que es du a terme en la costa alacantina.

Categorías Vela