Rugby
»
»
»
»
»
RUGBI | Multitudinària presentació de la 21ª edició del Torneig Melé

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

RUGBI | Multitudinària presentació de la 21ª edició del Torneig Melé

En la vesprada d’ahir el centre comercial de Nou Centre va acollir la presentació de la 21ª edició del prestigiós Torneig Melé, el més important de tot el panorama nacional en tema de pedrera. Una presentació en la qual es van donar cita més de 800 nens. Fotografies: CAU Rugbi València.

Un esdeveniment que no va voler perdre’s Isabel García, diputada d’Esports de la Diputació de València, José Manuel Brotons de la Fundació Esportiva Municipal i el president de la Federació Valenciana de Rugbi, José Luis López.

El Poliesportiu de Quatre Carreres albergarà els dies 7 i 8 de desembre categories de s6, s8, s10 i s12.

Toni Gimeno, director tècnic del CAU i artífex de materialitzar la idea del Torneig Melé, va voler destacar que “es tracta d’un torneig consolidat i exemple de bona organització”.

Per la seua banda, Isabel García va voler afegir que “València és ja referent en l’organització d’esdeveniments d’aquest tipus d’events on s’uneix esport i valors. Des de les institucions sempre ens agrada recolzar cites com el Melé”.

“Els valors del rugbi són els que defensem des de la nostra idea de l’esport com a element integrador de la societat”, va sentenciar García.

Categorías Rugby