Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | València Esports i Platges de Castelló triomfen en l’Autonòmic per Clubs Sub-20

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

ATLETISME | València Esports i Platges de Castelló triomfen en l’Autonòmic per Clubs Sub-20

El Campionat Autonòmic per Clubs Sub-20 en pista coberta anava a clausurar l’any 2018 quant a atletisme es refereix. El Velòdrom Luís Puig va acollir ahir una cita on tant València Esports com a Platges de Castelló van aconseguir una gran quantitat de medalles, però no van ser els únics a fer-ho. Foto: Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana.

Categoria femenina

Quant a les proves que han disputat les atletes Sub-20, el Platges de Castelló ha collit un total de nou primers llocs, ocupant el primer lloc en el ránking del medaller de la competició. Aquestes medalles d’or han sigut aconseguides per Julia Jolanta (salt d’altura), Elena Cruceta i Alejandra Ortega (60 metres llisos), Carolina Aicart (3.000 metres), Andrea Álvarez (800 metres), de nou Alejandra Ortega (llançament de pes 4 quilos), Nara Elipe (1.500 metres), de nou Elena Cruceta (200 metres llisos) i en 4×400 amb l’equip format per Andrea Alegre, Gemma García, Paula Barrachina i Emma García.

Quatre clubs diferents han aconseguit primers llocs

Per part seua, València Esports ha aconseguit quatre ors: Faith Nou (60 metres llisos), María González (triple salt), Clara Senís (60 metres barres) i Evelyn Yankey (salt de longitud). També van aconseguir primers llocs el CA Silla, amb Carolina Expósito en 400 metres; i el CA Safor Delikia Sport, que ha aconseguit dos ors: María Evangelista en 200 metres i María Pérez en salt de perxa.

Categoria masculina

Quant als atletes Sub-20, les medalles van estar molt més repartides després que fins a set clubs aconseguiren finalitzar en primera posició en les seues respectives proves. Amb quatre ors van finalitzar Platges de Castelló (Juan González en 60m llisos, Albert Puig en llançament de pes de 6kg., Juan Perdomo en 200m llisos i l’equip de 4×400 format per Óscar Andrés, Jorge Dávila, David Vázquez i Juan González) i el CA Alacant (Alberto del Río en 60m llisos, Juan Antonio Muñoz en triple salt, Joaquín González en salt d’altura i Luís Casals en 60m barres).

Huit clubs van aconseguir algun or en aquest campionat

Per part seua, van aconseguir tres ors els clubs CA Safor Delikia Sport (Trinitari Pons en 400m, Bernat Pérez en 200m i l’equip de 4×400 format per Trinitari Pons, Bernat Pérez, Manel Soler i Joan Cloquell) i el CA Sant Joan (Thiago Santana i Óscar Bellón en 60m llisos; i Iván López en 3.000m).

Van aconseguir dos primers llocs el València Esports (Iván Illobre en salt de perxa i Jordi Cots en salt de longitud) i el CA Els Sitges (Borja Ortega en 800m i Antonio Aparicio en 1.500m). Finalment, el CA Torrent va aconseguir un or, el collitper Miguel Izquierdo en 400 metres.

Categorías Atletismo