Ciclismo
»
»
»
»
»
CICLOCROSS | Guanyadors del Challenge Riba-Roja del Túria

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

CICLOCROSS | Guanyadors del Challenge Riba-Roja del Túria

Aquest diumenge ha tingut lloc en la localitat de Riba-Roja l’últim ciclocròs del present curs on ha sigut una jornada plena d’emocions. Fotografia portada: FDM València.

Màster 40, 50 i 60

En els més xicotets de la competició l’or li ho va quedar David Gallardo Cortijo després de fer una marca de 40:06 minuts amb un ritme de 23,34 i molt seguit de prop per Jaume Alcover que va fregar l’or amb les mans de no ser per la gran carrera de David. En tercer lloc va quedar José Alejandro Segui Gregori que va travessar la línia de meta uns segons més tard que els seus rivals però molt pegat tenia al quart classificat que va fregar el podi per un segon.

Màster 30

En màster 30 la primera posició va ser per a Joaquín Ortega Gascón que va creuar amb quasi 10 segons d’avantatge respecte al segon classificat que va ser Francisco José Zarzoso. En tercer lloc i amb una mica lluny el segon classificat, va travessar la meta Carlos Sanchis on igual que en la categoria inferior, va tindre molt pegat al quart classificat.

Júnior, F-Elit, F-Sub23 i F-M30

En aquesta categoria el podi va estar conformat per tres homes; Marc Cabedo, Joan Llacer i Josep Matose en primer, segon i tercer lloc respectivament. Esment especial a Sofia Rodriguez Revert que va ser la xica millor posicionada ocupant un seté lloc.

Cadets i Cadets Dones

Espectacular carrera que ens han brindat els cadets on el podi va estar renyit fins que els participants no van travessar la línia de meta i és que, als tres els va separar tan sols un segon. Finalment, Jordi Segui va poder fer-se amb l’or, mentre que Miguel Solera i Iván Gomer es van haver de conformar amb la plata i el bronze. Respecte a les xiques, la millor classificada va ser Ainara Albert en una desena posició.

Elit i Sub23

Quant als més majors, Álvaro García va pujar pel cap alt alt del podi seguit per Óscar Perales i Eduardo Llacer que van entrar a la meta diversos minuts més tard. En categoria Sub23, el millor posicionat va ser Edgar Teno en una sisena posició

Categorías Ciclismo